UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хочу оставить отзыв о сотрудничестве с этим человеком @Dollars_Kiev . В моем случае нужно было перевести $ из Украины в Калгари. Остался доволен. При личной встрече все прошло быстро и надежно. Человек вызывает доверие. Лучше обращаться к проверенным людям
-
Всім доброго ранку! Терміново шукаю роботу. Розгляну всі пропозиції. Буду дуже вдячна кожному, хто зможе допомогти. Отже, трошки про мене: *Маю канадський досвід у сфері event support та project management, retail, customer service, SEO, copywriting, estimates preparing *Добре володію англійською *Доброзичлива та працьовита *Маю права 5 full class та власне авто *Вища освіта (3 спеціальності) *Дуже швидко адаптуюсь та вчусь новому *Маю навички Office tools and operations Буду вдячна кожному, хто зможе якось допомогти! Бажаю всім гарного та продуктивного дня😊
-
Вітаю. Шукаємо досвідчених siding installers в Калгарі! 🔨 Ми запрошуємо до співпраці професіоналів з досвідом роботи в exterior installation. Вимоги та умови: Обов'язковий досвід роботи. Забезпечуємо стабільною роботою протягом усього року. Оплата – за обсяг виконаної роботи. Надаємо scaffolds, якщо вони необхідні. Робота на новобудовах (2-3 поверхові будинки, single, duplex) та на об'єктах, які потребують ремонту після граду. Забезпечуємо всіма необхідними матеріалами, включно з витратними. Працюємо з усіма видами матеріалів для exterior, зокрема вініловим сайдингом (основний вид робіт). Якщо ви маєте відповідний досвід та бажаєте приєднатися до нашої команди, пишіть мені у приватні повідомлення.
-
Добрый день, предлагаю готовую продукцию собственного производства: Пельмени 25$ Вареники с картошкой и грибами 20$ Вареники с капустой 20$ Чебуреки 5$ -1 шт. Сосиски в тесте 5$ -1 шт. Пирожки с картофелем и грибами 4$ - 1шт. Пирожки с капустой 4$ - 1шт. Пирожки с картофелем и печенью 4$ -1шт. Блины с мясом - 25$ - 1кг Блины с творогом 25$ - 1кг Заказ от 50$ Для заказа пишите в личные сообщения.
-
НЕПЛОХАЯ КОМПАНИЯ: Венсан Кассель, Джон Малкович, Yung Lean и Charli XCX присоединились к Крису Эвансу, Ане Тейлор-Джой и Сальме Хайек в сатирической ленте «Жертвоприношение» Сюжет развернётся вокруг актёра-неудачника Майка Тайлера (Эванс), которого приглашают на элитный благотворительный вечер, который проходит на острове рядом с вулканом. Мероприятие внезапно прерывает группа радикалов во главе с Джоан (Тейлор-Джой). Девушка намерена принести в жертву трёх богачей, включая Майка, чтобы исполнить пророчество и приблизить апокалипсис. Режиссером выступает греческий постановщик Ромен Гаврас («Афина»). Сценарий написал Уилл Арбери («Наследники»).
-
#коровай На п'ятницю потрібен коровай. Діаметр - десь 30 см або більше. Якщо хтось цим займається, напишіть будь ласка. Фото для привернення уваги
-
Ще варіант, найти найближчу клініку до вас з гарними відгуками та запитати в них по тел : I would like to schedule my first check-up appointment and I was wondering if I could use my Alberta health benefits to cover it. Could you please let me know if this is possible? Thank you!