UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам 10.9-inch iPad Wi‑Fi 64GB Silver , новий, запакований. 400$ торг, можу привезти
-
Друзі, хто шукає роботу! Шукаємо декількох водіїв для AMAZON. Компанія Blue Dart Logistics виділяє позиції спеціально для українців. Умови: - Ви старше за 21 - Базове розмовне знання англійскьої мови. Маєте бути здатні спілкуватися, розуміти та читати. - Водійські права класу 5, або вище - Чистий драйвер абстракт , - Здатність піднімати пакунки до 23кг - Здатність доставляти пакунки безпечно і вчасно, за будь-якої погоди (і в дощ, і в -30) - Вміти керувати фургоном для доставки вагою 4500кг, або менше (вам не потрібно надавати власний автомобіль) - Попередній досвід роботи не обов‘язковий Компенсація: - 23.50 CAD /год + бонуси у пік сезону та бонуси за ефективність. - Робота 4-5 днів на тиждень до 10 годин на добу. Подавати заявку тут: +1(825)210-9008
-
Добрий день 11 листопада потрібно поїхати в Регіну Можливо хтось машиною їде?
-
Добрый день, ищу барбера в Калгари, дайте знать если у вас знакомые или вы и есть барбер
-
Всем привет! Ищу с кем разделить семейную подписку на Duolingo. Есть 1 место, стоимость 25$/год, срок до 24.10.25г. Весь процесс сохранится, просто будете иметь бесконечные жизни и дополнительные бонусы ✨ Это намного выгоднее чем брать каждому по отдельности платную подписку. Присоединяетесь)
-
11 листопада вилітаю з Парижа до Калгарі
-
Всем привет 👋 Меня зовут Мила, я занимаюсь продвижением акаунтов в соц сетях и съемкой контента (фото и видео). Мое портфолио можно посмотреть в закрепленных хайлайтс www.instagram.com/mila_smm_reels?igsh=ZXZubjViYTd4cngz Так же провожу консультации по ведению акаунтов и их продвижению. По всем вопросам, пожалуйста, пишите в директ 💌 Буду рада сотрудничеству!
-
Перездаємо свій контракт на 1bed квартиру. Дуже затишна, світла та тепла квартира, жили в ній з лютого. Район Crescent Heights, 7 Ave. Ціна 1550 (опалення та вода включені у вартість ). Спільна лаундрі на 8 квартир - безкоштовна. Плануємо здати 1 грудня (якщо встигнемо знайти собі нове). Або трохи пізніше. За іншими деталями пишіть.
-
Всем привет! В районе Mount Pleasunt NW с 16 ноября сдается комната в бейсменте. Со всей мебелью и коммунальными 850$ в месяц. Хозяйка - пожилая канадка. Проживаю я и еще одна украинка. Мы ходим на вечеринки, ездим в горы и здорово проводим время. Иногда работаем 😁 Ищем на подселение украинку без животных.
-
Привіт Звільняється дуплекс, район Mahogany, 3 кімнати 2.5 ванни з 1 грудня. Дуже комфортний та затишний, 2375 в місяць, запрошую до перегляду
-
Доброго дня можливо хтось робив та знає де можна зробити розвал/сходження
-
maps.app.goo.gl/PdCSh3WhogFLUvxL7 Норм ціна, добре стрижуть і також там працює українець
-
Дякую
-
Доброго дня! Здаються дві кімнати або 2 поверхи в 3-х поверховому кондо-апартаментах на рік район Silver Springs NW Перша кімната Вартість: 800 CAD на місяць Депозит: 800 CAD (разом 1600 CAD) Спільна кухня, вітальня та ванна. Друга кімната Вартість: 600 CAD на місяць Депозит: 600 CAD (разом 1200 CAD) Спільна кухня, вітальня та ванна. Можна знімати парі або друзям разом або по окремості кімнати. Якщо разом то це разом з депозитом 2800 Я проживаю в бейсменті, з окремим входом та ванною. Комунальні послуги та інтернет включені у вартість оренди. Ми спільно будемо користуватися пральною машиною та сушаркою, що в бейсменті. Кондо розташоване в тихому районі, поруч із парком та річкою. Зручне транспортне сполучення: автобусні зупинки поруч, а до станції швидкісного трамваю (C-Train) 10 хвилин їзди. Супермаркети знаходяться за 15-20 хвилин від дому. Шукаю сусідів– бажано дівчат, розгляну пару, які мають роботу, дружні, без шкідливих звичок, люблять чистоту та поважають особистий простір, та не влаштовують вечірок серед ночі чи ранку. За деталями звертайтеся в приват