UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Шукаю роботу на складах, фабриках, у магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень). Маю понад 3 роки досвіду на складі: працював з WMS (1С: Підприємство 8.3), сканерами, інвентаризаціями та онлайн-замовленнями. Впевнений користувач ПК. Англійська поки слабка - розумію непогано, але говорити ще важко. Відкритий до інших варіантів роботи без досвіду. Буду вдячний за пропозиції! Дякую!
-
Всем привет! Кто знает как называется государственная автошкола?
-
Ранній старт гірськолижного сезону в Альберті та Британській Колумбії 🏂 Гірськолижний сезон 2024/25 в Скелястих горах стартував 5 листопада. Першими відкрилися траси на куророті Лейк Луїза, що свідчить про ранній прихід зими з відмінними сніговими умовами. 🔹 Відкриття інших курортів заплановано на найближчі дати: - Накіска та Sunshine Village — 8 листопада, - Mt. Norquay — 9 листопада, - Fernie Alpine Resort — 29 листопада, - Kicking Horse — 8 грудня, - Кімберлі — 13 грудня. Раннє відкриття обіцяє позитивний вплив на туристичний сектор. 🔗 Джерело: GlobalNews
-
Всім привіт!☺️ Оренда кімнати в Prestwick SE. Ціна 750CAD. В оренду входять всі комунальні послуги, кабельне телебачення та швидкісний інтернет. До ТК 130 10 хвилин пішки та 3-5 хвилин до зупинок. Є багато вуличних парковок. КУРИТИ ЗАБОРОНЕНО. Без домашніх тварин. Номер вільний на 1 грудня. Щоб дізнатися більше, напишіть мені в DM. Дякую.
-
Переоцененная игра с отвратительным левел-дизайном
-
Да.
-
Хочу щиро подякувати Марині @marynaa_anokhina за оформлення супер крутого тарифу Rogers з 60 gb 5g інтернету всього за 35$ на місяць (перші пару місяців навіть нижча оплата, скрін прикріпляю) Все дуже швидко і зручно оформила мені, пояснила всі нюанси. До цього в мене був Fido і стільки ж дати, але якість покриття за містом в сто раз крутіше в rogers, тому я сьогодні задоволена і дуже щаслива. Навіть на чорну пʼятницю не памʼятаю таких чудових пропозицій ☺️
-
Шукаю сусіда по кімнаті Про кімнату: 2 туалети, 2 ванни. Пральня в костюмі, великий балкон, просторі кімнати, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духовка, комора, безкоштовний тренажерний зал, басейн, барбекю, підземний паркінг (з підігрівом) 512 10 AVE SW Оренда: $1450 (не включає електроенергію/інтернет) Дата заселення: 01.12.2024 Молода пара шукає сусіда по кімнаті або переоформлення оренди. Будь ласка, зв'яжіться зі мною за адресою 5878301665 або [email protected], щоб домовитись про перегляд.