UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я думаю что также склонюсь к лептоп решению, хоть и хотел бы комп 😅
-
Привіт 🙂 Шукаю нового сусіда, адекватну та охайну (!) людину. Орендую затишну 2-bedroom квартиру від “Mainstreet” (дві спальні, одна загальна кімната, комора, кухня, ванна/туалет, балкон), 3-й поверх 4-поверхового будинку. Адреса: 205 Heritage Drive SE. Реально гарне, тихе місце, без бомжів/наркоманів (через дорогу є police station). Квартира тепла узимку, у будівлі багато українців. Гарний менеджер будівлі. 10 хвилин пішки від станції c-train “Heritage” (я доходжу скоріше) + достатньо автобусів. У пішій доступності від Walmart, Dollarama, Superstore і т.д. Загальна сума: 1800 у місяць + 18 страховка (по 909 на кожного відповідно), включає воду та опалення. Кімната буде вільна наприкінці цього місяця (з 1 грудня). Welcome 🤗
-
Продаем кроват IKEA Queen с матрасом IKEA, в отличном состоянии 100$ все вместе. Забирать на Marlborough DR
-
Понял
-
Это что-то уже на сложном для меня
-
Всем привет, есть те кто покинул Канаду и переехал в Германию? Есть пару вопросов
-
Всім привіт. Здається мейнфлор в приватному будинку з трьох кімнат: дві кімнати з санвузлом (1400 кад), та мастербедрум з душовою та туалетом (800 кад). Спільна кухня, вітальня та ландрі. Комунальні та депозит окремо. Розташування на перехресті Едмонтон драйв та 32 авеню. За подробицями в п.п.
-
З 1 грудня перездається кімната з особистою ванною кімнатою в двох бедрумній квартирі в Даунтаун. Контракт буде дійсний до 31 березня з подальшою можливістю заключення нового контракту. Є можливість заїхати раніше. Орендна плата 1285$ (+ електроенергія, інтернет). Депозит 750$. Адреса: 510 12 Ave SW Дозволено проживання з домашніми тваринами (+ 50$ на місяць). В будівлі є паркинг, дві зони відпочинку з безкоштовним WiFi, барбекю зона, басейн, спортзал, більярд, симулятор гольфу. В квартирі є пралка і сушилка, повністю облаштована кухня. За детальнішою інформацією пишіть в приватні.
-
Також отримав смс !)
-
😁😁
-
Доступно для переїзду прямо зараз. Здам вільну кімнату в світлому бейсменті для дівчини. Проживає в ньому одна дівчина (Моя подруга) Є всі меблі та техніка/посуд. Поруч всі необхідні магазини : вольмарт, суперстор, , фрістон, фрешко, костко. Я не має шкідливих звичок, не шумна, любе готувати та пригощати, підтримує чистоту 🫶🏻 Оренда кімнати з комунальними і інтернетом приблизно 800$ .
-
😅😅