UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Boзьмy нecкoлькo людей в кoмaндy, для нoвoгo пpoeктa в oнлaйн фopmaтe. Eжeднeвный дoxoд бoлee З5O ЕUR. Bcex жeлaющux ждy в лuчнoм чaтe.
-
Привіт усім! Я працюю в дилершипі вже четвертий місяць. Це не реклама авто чи мене як продавця. Я ні в якому разі не кажу, що обов’язково купувати авто у дилера — кожному своє, і тут немає єдиного правильного вибору. Є люди, які чудово розбираються в авто і можуть самостійно обрати та оглянути його. Є й інші, які навіть не знають, як відкрити капот :) Хочу просто поділитися порадами для тих, хто шукає авто і купує у будь-якого дилера: • Перед тим як брати авто в кредит, обов’язково розберіться в процентній ставці. Дізнайтесь ставку як на нові, так і на вживані авто. Не погоджуйтеся на високий відсоток. Якщо у вас погана кредитна історія, це все ускладнює, і вам буде важче отримати гарні умови кредитування. Але, все одно, не поспішайте, задавайте питання. Остаточне рішення — чи погоджуватися на умови, чи ні — приймати вам. • Якщо ви знаєте, що середня процентна ставка на нові авто в Альберті — близько 6%, а вам пропонують ставку 0% чи 1%, це означає, що дилеру дуже потрібно продати це авто. Вони або збільшили ціну самого авто, або готові втратити частину прибутку, або це модель, яку їм важливо продати (наприклад, авто попереднього року). Також такі умови часто пропонують на електрокари, оскільки бізнес намагається збільшити продаж цих авто в Альберті. • Не поспішайте! Торгуйтеся, намагайтеся купити авто на умовах, які будуть вигідні саме вам. • Уважно перевіряйте bill of sale. Якщо купуєте додаткову гарантію, переконайтеся, що вам зрозумілі всі її умови. За потреби беріть із собою перекладача. • І наостанок. Ділершип — це сервіс. Дуже важливо, щоб вам цей сервіс подобався, було зручно, і все було прозоро та відкрито. Тому не поспішайте, зважуйте всі “за” і “проти”, робіть власне дослідження. Бажаю вам вдалої покупки та гарного настрою!
-
Запрошую провести вільний час з користю на безкоштовному тренінгу з розвитку компʼютерних навичок Digital Literacy for Newcomers (DLN) для українців у Калгарі з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими барʼєрами до платного навчання. Найближчий тренінг: ✅Рівень 3 Онлайн спілкування та робота: 12-15 листопада 2024 з 17:00 до 20:45 (3 дні в класі + 1 день онлайн) Місце: Заняття проходять у компʼютерному класі CCIS (Downtown). 📝За результатами навчання видається сертифікат! Для реєстрації напишіть у приват
-
Ми винні, що ми без грошей ?! :) - тре більше працювати або хоча б хуярити
-
Да это больше сарказм и ирония даже не в плане денег, а в плане того, что люди покупают "плохие" игры по мнению других людей, и этим мотивируют делать опять таки "плохие" игры Свежайший пример - тот же новый Драгон Эйдж, где 90% как минимум гейминг сообщества ополчились на игру из за повестки, геев, трансгендеров, феминизма и т.д. и т.п. и говорят по этому поводу, мол, "не покупайте такие игры, не поощряйте разработчиков, не приносите им деньги, эта игра плохая и мне не нравится" и дальше в таком стиле. А тогда вдвойне смешно и странно, когда эти же самые люди ( не все, ради справедливости) тратят деньги на скины оружия в КС и Варзоне) Не видите ли двойные стандарты, а ?)
-
"повєсточка" і "самоцензура" - не на пустому місці з*явилась. Наприклад, в мене в конторі розказують різні казочки поки гроші приходять, але якщо клієнт відмовиввся від проекту - всіх під ніж. Закон бізнесу. Тому, поки баблішко є - купа людей про diversity, а коли недостатньо money - всіх під ніж і думаємо про реальну ефективність/корисність
-
Проще никого не слушать наверное, и ни в коем разе несмотреть всяких ютуберов. Особенно, если у тебя специфический вкус и ты это понимаешь)
-
так, згоден - поржав. Думаю, що причин багато, а до якої домахатись - це вже на персональний смак
-
А, стоп, ты посмотрел очередной видеообзор
-
Ну ты ж играл наверное и знаешь?))
-
Привет, если ещё нужна помощь, напишите в личные сообщения)
-
Лично мне проще читать, чем смотреть видео. Я так лучше воспринимаю и запоминаю информацию. Это к разговору об обзорах на игры и т. д.
-
Всем привет! Приглашаю девушек на пробную тренировку в мини группу 14 ноября в 6 вечера, по адресу maps.app.goo.gl/Hs8UP2xUVQv9DoTQ9?g_st=com.google.maps.preview.copy Тренировка направлена на улучшения осанки и тонус мышц. Первая тренировка бесплатно. Если захотите ходить на постоянной основе, 12 занятий 200$ (тренировки 2 раза в неделю).
-
Амінь
-
Все правильно подметил - времени на все не хватает)
-
загалом, хочеться більше оригінальних ігор і, в той же час, більш якісних. Але це завжди так було. Все одно - часу на все не вистачає
-
Все это вкусовщина
-
Но в целом