UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сдаются 1 bedroom апартаменты. Возможно заехать уже сейчас и до декабря без оплаты. Отдельная кухня с гостиной, отдельная спальня, санузел и балкон. Большие окна, светлая квартира с необычным ремонтом. 13 этаж с красивым видом. Можно с питомцами. На последнем этаже зона для отдыха с грилем, бильярдом, теннисом и прочими развлечениями. Цена: 1882$ + электричество. Плита и отопление газовое, входит в цену аренды. Договор до 28 февраля 2025, есть возможность продления без изменения цены. Расположение: 14 Ave & 14 st sw. В близи даунтауна. Автобусная остановка под домом, в пешей доступности ctrain station, dollarama, convenience store, соор and SafeWay. Пересдам по причине переезда, есть возможность договориться о мебели и прочих вещах. 403-371-9384 Кирилл
-
Hello everyone. I am looking for administrative assistant position or receptionist. In Ukraine I used to work as an English teacher. Here in Calgary also have 2 year of retail experience. Dm, please. I am open to all opportunities.
-
У когось є контакти адвокатів ? З минулої роботи пів року тому надіслали помилково зарплату і тепер просять повернути , хоча на той момент вже не працював як два місяці, і чия це помилка взагалі і хто має за це відповідати, можливо хтось стикався з подібною ситуацією. Дякую
-
Можна разом та окремо Куртка 5 штани 10
-
Здається в оренду 2 bedroom 1 bathroom 🌷з 1 грудня 20 Mahogany MEWS 1 оплата за місяць 1700 (+депозит) 2 перший поверх, вхід на дві сторони 3 пралка та сушилка в квартирі 4 з комунальних оплата лише за світло 5 безкоштовна парковка біля дому 6 дуже затишний та спокійний район, чистий, без бомжиків 7 безкоштовний вхід на закриту територію Mahogany Beach 🏖️ 8 поруч продуктовий магазин Sobeys, також Dollarama, кафе, ресторани, клініки, банки, автобусні зупинки
-
Перездається кімната в новому таунхаусі з ванною і туалетом( все разом) Ціна: 1300 CAD/місяць ( + комуналка -140-170 доларів , максимально було 170) Кімната до кінця травня. На другому поверсі:, кухня,(балкон). € безкоштовне паркомісце( гараж) кімнатирозміщені на 3 поверсі( також там сушилка і пралка) ° Локація: Shawnee sq sw , поруч усі магазини (Sobeys, SuperStore, метро) У сусідів є маленька дитина( 1 рік ) може заїхати пара с дитиною.
-
Вітаю☺️ Віддаємо морську свинку (дівчинка, 8-9 місяців) Біленька з голубими оченятами. Дуже мила та добра, любить посидіти на ручках та любить коли її чухають🥰 Не смердить взагалі (бо дівчинка, якщо був би хлопець то був би капець😆) Маємо все необхідне для неї: -кормушка разом з поїлкою (25$) -2 спеціальних простирадла (сіре, яке на фото) (2 за 35$) -сіно (меньше половини залишилось 10$) -корм (половина залишилась 15$) -пелюшки (5$) -домик з сіна (35$) -коврик (15$) -сама клітка (40$) -смаколики (20-30$) -савочок з вінечком (20$) Але це все ввідамо за 100$ На жаль, так сталося що постійно немає нікого в дома, і вона сумує, було б добре якщо у когось є дитина, яка б часто з нею проводила час. Пишіть у приват❤️
-
Вітаю☺️ Віддаємо морську свинку (дівчинка, 8-9 місяців) Біленька з голубими оченятами. Дуже мила та добра, любить посидіти на ручках та любить коли її чухають🥰 Не смердить взагалі (бо дівчинка, якщо був би хлопець то був би капець😆) Маємо все необхідне для неї: -кормушка разом з поїлкою (25$) -2 спеціальних простирадла (сіре, яке на фото) (2 за 35$) -сіно (меньше половини залишилось 10$) -корм (половина залишилась 15$) -пелюшки (5$) -домик з сіна (35$) - коврик (15$) -сама клітка (40$) -смаколики (20-30$) Але це все ввідамо за 100$ На жаль, так сталося що постійно немає нікого в дома, і вона сумує, було б добре якщо у когось є дитина, яка б часто з нею проводила час. Пишіть у приват❤️
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Друзі, порадьте мені будь ласка міграційного консультанта в Калгарі . 🙏🏻
-
Ищу работу. Меня зовут Шани, 23 года, английский начальный уровень, авто нет. Имеется опыт работы на кухне, уборки, официанткой, а также навыки в бьюти-сфере: делаю брови и ресницы, начинающий мастер маникюра. Рассмотрю любые вакансии и буду рада предложению. Спасибо!