UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю☺️ Віддаємо морську свинку (дівчинка, 8-9 місяців) Біленька з голубими оченятами. Дуже мила та добра, любить посидіти на ручках та любить коли її чухають🥰 Не смердить взагалі (бо дівчинка, якщо був би хлопець то був би капець😆) Маємо все необхідне для неї: -кормушка разом з поїлкою (25$) -2 спеціальних простирадла (сіре, яке на фото) (2 за 35$) -сіно (меньше половини залишилось 10$) -корм (половина залишилась 15$) -пелюшки (5$) -домик з сіна (35$) -коврик (15$) -сама клітка (40$) -смаколики (20-30$) -савочок з вінечком (20$) Але це все ввідамо за 100$ На жаль, так сталося що постійно немає нікого в дома, і вона сумує, було б добре якщо у когось є дитина, яка б часто з нею проводила час. Пишіть у приват❤️
-
Вітаю☺️ Віддаємо морську свинку (дівчинка, 8-9 місяців) Біленька з голубими оченятами. Дуже мила та добра, любить посидіти на ручках та любить коли її чухають🥰 Не смердить взагалі (бо дівчинка, якщо був би хлопець то був би капець😆) Маємо все необхідне для неї: -кормушка разом з поїлкою (25$) -2 спеціальних простирадла (сіре, яке на фото) (2 за 35$) -сіно (меньше половини залишилось 10$) -корм (половина залишилась 15$) -пелюшки (5$) -домик з сіна (35$) - коврик (15$) -сама клітка (40$) -смаколики (20-30$) Але це все ввідамо за 100$ На жаль, так сталося що постійно немає нікого в дома, і вона сумує, було б добре якщо у когось є дитина, яка б часто з нею проводила час. Пишіть у приват❤️
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Друзі, порадьте мені будь ласка міграційного консультанта в Калгарі . 🙏🏻
-
Ищу работу. Меня зовут Шани, 23 года, английский начальный уровень, авто нет. Имеется опыт работы на кухне, уборки, официанткой, а также навыки в бьюти-сфере: делаю брови и ресницы, начинающий мастер маникюра. Рассмотрю любые вакансии и буду рада предложению. Спасибо!
-
Передається бейсмент з 1 грудня. Район NW. Бейсмент з окремим входом, 3 bedrooms, 1 bathroom. Світла велика кухня, laundry, pantry та ще одна велика комора. Вид на гори. Паркомісце перед будинком. Ціна 2045cad на місяць, все включено навіть інтернет. За домовленістю можемо залишити деякі меблі. Ленлорд живе на другому поверсі – прекрасна жінка 75 років із собачкою! Пишіть в особисті, кого зацікавило.
-
Куртка тепла на 5р 5дол
-
З 1 грудня здається кімната для дівчини в двокімнатній квартирі на 1121 6 Ave Sw , Повністю обладнана кухня laundry room та посудомийна машина Спільною є кухня і ванна кімната Зручне розташування і транспортна розвʼязка ( 1 хвилина до станції Ctrain ) Ціна 926$ на місяць + 30-40$ за електроенергію і 250$ одноразовий damage deposit WiFi 25$ на місяць за бажанням Є також підземний паркінг
-
Шукаю дівчину для спільної оренди просторої та затишної квартири в Tuscany NW (2beds+2baths), 5 хв від c-train з 1 грудня. Я працюю, не маю тварин та шкідливих звичок, люблю, щоб вдома було чисто та охайно, тому шукаю собі таку ж сусідку. Ціна $1100/місяць, включаючи всі комунальні та інтернет. Є одне парко місце перед будинком. В квартирі є пралка/сушилка, посудомойка. Кімната не мебльована, у вітальні буде диван, кавовий столик та великий стіл зі стільцями. Таскані - це тихий, спокійний та безпечний район. За додатковою інформацією пишіть приватні повідомлення.