UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Знається кімната в будинку на main floor для 1 людини в районі станції c-train Dalhousie. В будинку є пралка та сушка. Ванна кімната - спільна. Поруч(3-5 хв)є все необхідне: Safeway, Dolar store, клініка walk-in, Starbucks, ресторани та заправка Ціна 700$+комунальні
-
Добрый день , народ может кто то подсказать можно ли в калгари найти зеленую не обжаренную гречку ! Для проращивание и употребления с ростками🤔
-
Перездається кімната в новому таунхаусі з ванною і туалетом( все разом) Ціна: 1300 CAD/місяць ( + комуналка - 100-170 максимально) Кімната до кінця травня. На другому поверсі: Величезна кухня, Балкон. Є паркомісце в гаражі . Кімнати розміщені на 3 поверсі. Є також сушилка і пралка. ° Локація: Shawnee sq sw , поруч усі магазини (Sobeys, SuperStore, станція метро Fish Creek) Затишне розташування біля парку Fish Creek, тому біля будинку часами можна спостерігати різних тварин У сусідів є маленька дитина( 1 рік )
-
Дуже вам дякую , я відносно недавно приїхав тому окрім Костко, велмарт і канадіансуперстор нічого не знаю ))) не орієнтуюся ще
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
-