UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дуже вам дякую , я відносно недавно приїхав тому окрім Костко, велмарт і канадіансуперстор нічого не знаю ))) не орієнтуюся ще
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
-
-
-
-
разрешение администратора на публикацию
-
Low Energy GPT @avantys Кевин шалит)
-
Сдаются 1 bedroom апартаменты. Возможно заехать уже сейчас и до декабря без оплаты. Отдельная кухня с гостиной, отдельная спальня, санузел и балкон. Большие окна, светлая квартира с необычным ремонтом. 13 этаж с красивым видом. Можно с питомцами. На последнем этаже зона для отдыха с грилем, бильярдом, теннисом и прочими развлечениями. Цена: 1882$ + электричество. Плита и отопление газовое, входит в цену аренды. Договор до 28 февраля 2025, есть возможность продления без изменения цены. Расположение: 14 Ave & 14 st sw. В близи даунтауна. Автобусная остановка под домом, в пешей доступности ctrain station, dollarama, convenience store, соор and SafeWay. Пересдам по причине переезда, есть возможность договориться о мебели и прочих вещах. 403-371-9384 Кирилл
-
Здравствуйте, набор в команду на новый проект График гибкий От 250-300$ в день Стремительный рост Интересно пишите ++❗️❗️
-
Перездаю контракт 1 bedroom. Контракт дійсний до квітня місяця 2025 року. Адреса 1135 15 Ave SW. Ціна: 1450$, але можете поговорити з лендлордом про знижку (буде 1375$). Депозит 500$ 18$ місячна страховка. Водопосточання і отопленння входить в оплату. Локація чудова. До станції C-train 10-15 хвилин пішки. Поблизу магазин Co-op (10 хв пішки). В 5-ти хвилинах магазин Safe-on-Foods, спортивний зал Goodlife, McDonald’s та багато інших закладів.
-
Яран
-
Вітаю Продаю: Стіл 90$ 2 Стільці 30$
-
Вирівнювач для волосся В ідеальному стані Був у використані декілька разів 20$
-
Продаю парфуми Gucci Flora 100 ml Нові, куплені в Італії 140$
-
Вам потрібно визначитися, ким саме ви хочете працювати, підготувати резюме (або кілька) і подаватися на вакансії. Також вам може бути корисно пройти безкоштовне навчання для українців у Калгарі з CLB 0-4 з розвитку навичок, необхідних для працевлаштування у Канаді: - створення резюме за канадськими стандартами; - стратегія пошуку роботи; - англійська для проходження співбесіди; - канадська робоча культура. Курс триває 3 тижні у вечірній час (пн-пт 17-21). Мова - українська. Старт групи 18 листопада 2024 Навчання проходить у класах офісу CCIS (downtown) Для реєстрації напишіть у приват. Запрошую всіх, хто зацікавлений