UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Допомога новоприбулим 🟡 7 листопада ⏰ з 16:00 до 18:00 буде проходити воркшоп для новоприбулих на українській мові. Теми: програми підтримки новоприбулих, курси англійської, пошук роботи, новини про бенефіти та Alberta Health Card, та решта нової інформації. А саме головне - наші родини українців задонатили теплий одяг куртки , светри , також іграшки , повсякденний одяг для малюків та дорослих. Якщо зараз вам потрібна підтримка в інформації та теплому одязі , чекаємо вас на нашій зустрічі. Якщо ви не знайдете , щось собі за розміром , зможете записатися на консультацію до нашого фахівця і отримати купон на одяг у WINS. Також , маємо картки від АМА ( а це економія більше ніж 120₴ та гарна підтримка новачків). ✔️🌇Адреса : 910 , 7 Ave SW, Calgary 5 поверх. Обов'язково реєстрація за посиланням. gatewayconnects.my.site.com/webforms/s/workshop-registration?targetId=a5nN3000000yBTd Також можете писати на емайл , якщо у вас виникають запитання [email protected]
-
Проводжу заняття із англійської мови Звертайтесь у приватні повідомлення щодо запису та деталями🌏📓
-
Продам іграшки ми не граємось ціни різні пишіть у приват що цікавить
-
Взуття зима розмір 9 ціна 25 дол
-
Продам куртка вік 5 р 5 дол Напівкомбез вік 4/5 ціна 10 дол
-
Привіт. Може хтось знає на якому ресурсі можно подивитися фільм Буча?
-
Исключительно вежливое общение, но не на мове))))
-
Продам 10.9-inch iPad Wi‑Fi 64GB Silver , новий, запакований. 400$ торг, можу привезти
-
22 розмір, рожеві з закритим носком 21 розмір. 8$ за кожну пару.
-
200 з чимось на рік, але залежить від категорії фейр ентрі
-
Контакт?
-
Antorian, [07.11.2024 19:30] 11 листопада 10 км хайкінг до Stanley Glacier Наш маршрут - Edmonton - Calgary - Kootenay National Park Stanley Glacier маршрут 10км - Hot springs ( якщо вкладаємось по часу ) - Banff Downtown ( перекус ) - Calgary - Edmonton Маршрут хайкінгу орієнтовно 4-5 годин , 10-11 км . Набір висоти 600м. Темп спокійний . Маршрут коректується в залежності від побажань учасників подорожі ! ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ ! - ЗРУЧНІ СПОРТИВНІ ЧОБОТИ - СПОРТИВНИЙ ТЕПЛИЙ ОДЯГ - СПОРТИВНІ ПЕРЧАТКИ - ТЕРМОБІЛИЗНА - БАЖАНО - ЛИЖНА АБО ТРЕКІНГОВА КУРТКА - ДУЖЕ БАЖАНО - СУХИЙ ПЕРЕКУС - Чай , вода та печиво з мене ! По дорозі до заповідника матимемо 2 зупинки на заправці/кафе . ОПЛАТА $150 (після подорожі) готівка або e-transfer пошта [email protected] З будь яких питань звертайтеся за тел. 7805042991 . Дякую ! Головна умова - ГАРНИЙ НАСТРІЙ !!!
-
Antorian, [07.11.2024 19:30] 11 листопада 10 км хайкінг до Stanley Glacier Наш маршрут - Edmonton - Calgary - Kootenay National Park Stanley Glacier маршрут 10км - Hot springs ( якщо вкладаємось по часу ) - Banff Downtown ( перекус ) - Calgary - Edmonton Маршрут хайкінгу орієнтовно 4-5 годин , 10-11 км . Набір висоти 600м. Темп спокійний . Маршрут коректується в залежності від побажань учасників подорожі ! ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ ! - ЗРУЧНІ СПОРТИВНІ ЧОБОТИ - СПОРТИВНИЙ ТЕПЛИЙ ОДЯГ - СПОРТИВНІ ПЕРЧАТКИ - ТЕРМОБІЛИЗНА - БАЖАНО - ЛИЖНА АБО ТРЕКІНГОВА КУРТКА - ДУЖЕ БАЖАНО - СУХИЙ ПЕРЕКУС - Чай , вода та печиво з мене ! По дорозі до заповідника матимемо 2 зупинки на заправці/кафе . ОПЛАТА $150 (після подорожі) готівка або e-transfer пошта [email protected] З будь яких питань звертайтеся за тел. 7805042991 . Дякую ! Головна умова - ГАРНИЙ НАСТРІЙ !!!
-
-
Думав я що в мене телефон вже застарий бо покриття та якість зв'язку така собі. Купив galaxy s24 ultra, трішки краще, але ні. В когось є нарікання на роджерс? Як в них зв'язок, особливо десь в горах?