UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Antorian, [07.11.2024 19:30] 11 листопада 10 км хайкінг до Stanley Glacier Наш маршрут - Edmonton - Calgary - Kootenay National Park Stanley Glacier маршрут 10км - Hot springs ( якщо вкладаємось по часу ) - Banff Downtown ( перекус ) - Calgary - Edmonton Маршрут хайкінгу орієнтовно 4-5 годин , 10-11 км . Набір висоти 600м. Темп спокійний . Маршрут коректується в залежності від побажань учасників подорожі ! ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ ! - ЗРУЧНІ СПОРТИВНІ ЧОБОТИ - СПОРТИВНИЙ ТЕПЛИЙ ОДЯГ - СПОРТИВНІ ПЕРЧАТКИ - ТЕРМОБІЛИЗНА - БАЖАНО - ЛИЖНА АБО ТРЕКІНГОВА КУРТКА - ДУЖЕ БАЖАНО - СУХИЙ ПЕРЕКУС - Чай , вода та печиво з мене ! По дорозі до заповідника матимемо 2 зупинки на заправці/кафе . ОПЛАТА $150 (після подорожі) готівка або e-transfer пошта [email protected] З будь яких питань звертайтеся за тел. 7805042991 . Дякую ! Головна умова - ГАРНИЙ НАСТРІЙ !!!
-
Antorian, [07.11.2024 19:30] 11 листопада 10 км хайкінг до Stanley Glacier Наш маршрут - Edmonton - Calgary - Kootenay National Park Stanley Glacier маршрут 10км - Hot springs ( якщо вкладаємось по часу ) - Banff Downtown ( перекус ) - Calgary - Edmonton Маршрут хайкінгу орієнтовно 4-5 годин , 10-11 км . Набір висоти 600м. Темп спокійний . Маршрут коректується в залежності від побажань учасників подорожі ! ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ ! - ЗРУЧНІ СПОРТИВНІ ЧОБОТИ - СПОРТИВНИЙ ТЕПЛИЙ ОДЯГ - СПОРТИВНІ ПЕРЧАТКИ - ТЕРМОБІЛИЗНА - БАЖАНО - ЛИЖНА АБО ТРЕКІНГОВА КУРТКА - ДУЖЕ БАЖАНО - СУХИЙ ПЕРЕКУС - Чай , вода та печиво з мене ! По дорозі до заповідника матимемо 2 зупинки на заправці/кафе . ОПЛАТА $150 (після подорожі) готівка або e-transfer пошта [email protected] З будь яких питань звертайтеся за тел. 7805042991 . Дякую ! Головна умова - ГАРНИЙ НАСТРІЙ !!!
-
Думав я що в мене телефон вже застарий бо покриття та якість зв'язку така собі. Купив galaxy s24 ultra, трішки краще, але ні. В когось є нарікання на роджерс? Як в них зв'язок, особливо десь в горах?
-
Віддам всі за 50CAD , або 8 за кожну. 22 розмір.
-
🌟 Beauty простір для вас та вашого бізнесу! 🌟 🏢 Відкрився чудовий Beauty простір в серці Калгарі, Downtown У нас ви знайдете: ✨ Ліцензовані приміщення з усіма зручностями. 🏡 Просторий та затишний інтер'єр. ⏰ Гнучкий графік бронювання (погодинно, поденно, помісячно та інші варіанти). 🚗 Зручна локація та легкий доступ (парковки поряд та c-train 2 хв) 🪑 Зона очікування для вашого комфорту та зручності клієнтів. 💳 Різні варіанти оплати. 🤩 Разом з нами ви зможете надавати найкращі послуги та зробити своїх клієнтів щасливими! 💅💄 Пишіть в особисте @martaavoloshyn , щоб дізнатися більше або телефонуйте +15873917900 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Именно! Тоже такой ответ получила. А если отказаться от этого супервижина, это прям критично?
-
У нас многие друзья на второй год даже не подавались на это. Я подалась в надежде на ФэйрЭнтри, но получила отказ. Вот, думаю, что откажусь, тк разницы никакой, только мы платим, а они нет.
-
Привіт. В зв'язку з переїздом продаю речі Матраци куплялися нові в березні. Весь час були в наматрасниках. Фото є з наматрасниках і без. Ціна Queen - 200cad Ціна Twin - 140саd ,таких є 2 шт.(можна забрати 13-14листопада) Диван- 90cad Стіл і 4 стільці- 200 cad Комод- безплатно,якщо потрібно, внизу кішка подерла Якщо потрібні постільна білизна, подушки, одіяла , наматрасники безплатно. Забирати на SW. Можливий торг
-
В этой группе перспективы только познакомится мужикам между собой и пойти на пиво ? 😁 Наши милые дамы все мигрировали с мужьями , одинокие дома остались в Украине ?
-
правильно, як і не всі красиві
-
Все равно не все такие )