UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам чемодан для ручной клади SwissGear Есть подключение к юсб кабелю Удобные карманы Отдел внутри 4 колеса Высокая ручка В наличии есть 3 шт абсолютно новые в оригинальных коробках Каждый по 100CAD Новый в интернете стоит 140CAD
-
Но судя по скрину - это Альтерак
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка , може хто знає де в страховій CO-OPERATORS є працівники які спілкуються російською чи українською? Відгукніться -дуже потрібно. Заздалегідь вдячна за допомогу.
-
Куртка вік 4р ціна 5 дол
-
Нужна модель на бесплатную мужскую стрижку,плюс борода,на понедельник
-
-
Я не питав щодо морозів, то й так зрозуміло) мене більше цікавить практичність та рентабельність. Яка вартість страховки в порівнянні за звичайними авто. Скільки виростають біли на електрику , якщо вдома заряджати і тд. Як там всякі розумні фішки того ж самого автопілоту в реальних щоденних умовах ну і тд..як швидко вона вартість втрачає в кінці кінців)
-
Перездаю контракт 1 bedroom. Контракт дійсний до квітня місяця 2025 року. Адреса 1135 15 Ave SW. Ціна: 1450$, але можете поговорити з лендлордом про знижку (буде 1375$). Депозит 500$ 18$ місячна страховка. Водопосточання і отопленння входить в оплату. Локація чудова. До станції C-train 10-15 хвилин пішки. Поблизу магазин Co-op (10 хв пішки). В 5-ти хвилинах магазин Safe-on-Foods, спортивний зал Goodlife, McDonald’s та багато інших закладів.
-
В тебе прям поради одна оригінальніше іншої і ті, про які я б і сам ніколи не здогадався…😁 Мені цікаво самому поспілкуватися з власником Тесли в Канаді вживу. Бо як мінімум зрозуміти ціну на страхування та тарифів на електрику легше, якщо ми живемо в одній провінції та в одному місті)
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка як поставити підпис в електронній версії на подачу на кліматичні виплати? Документ не дозволяє поставити підпис в кінці
-
Пропонуємо вам послуги перевезення меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати • доставка меблів/побутової техніки • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми з радістю виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога • вибір вантажних авто: 6.5ft pickup truck, 16ft cube van truck, 20ft enclosed trailer, 26ft box truck. 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝