UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куртка тепла вік 4 р ціна 5 дол
-
Ого.. це прям дуже гарна ціна. Дякую за інформацію.
-
Доброго дня, підкажіть хто працює в гірських резортах в Альберті, я шукаю роботу на зимовий сезон БАРМЕНОМ у Банфі, Джаспері або інших віддалених містах (з можливістю зостатися на літній 2025 теж) Канадський досвід, сертифікати є. Англійська вільна. Буду вдячний за допомогу!
-
Всім доброго дня, З 1-го грудня здається окремий бейзмент для однієї людини або пари в районі Dalhousie, Dalton Drive, 5 хвилин до C-Train Station, за 15 хв доїдете до Даунтауну. У бейзменті є свій окемий туалет, душ, 2х спальна кровать, пралка, сушилка, холодильник, стіл, крісло, кладовка. Кухня на першому поверсі. Тримати тварин на жаль не дозволяється :/ $850 / за місяць $650 / damage deposit
-
Детские платят после 18 месяцев нахождения здесь родителя
-
Они рассчитываются исходя из налогов за год.
-
Lions park
-
За рекомендацію велика подяка! Кайф.
-
Із того, що знаю, то краще шукати роботу одразу із staff accommodation, бо у тих містах трохи важко із житлом. Але вартує спробувати. Деякі резорти вже набрали людей на сезон, тому вартує поквапитись.
-
Продам Voopoo Drag X Pro. Стан нормальний, усе працює, окрім авто затяжки. У комплекті: акумулятор 21600, новий запечатаний бак на 5.5 мл, 2 випарники на 0.2 Ом, перехідник на 510 конектор. Ціна: 40 cad. YoCan Kodo Pro — ідеально підходить для картриджів із 🌿. Ціна: 10 cad.
-
Заехавшие тоже. Где подробнее - не знаю) Может, погуглить Canada child benefit наверное
-
Зрозуміло, я не новачок, відпрацював літній сезон, тому в курсі що до чого. Справа в тому шо резорти набирають по референсу або через знайомих. Індід працює тільки в емердженсі випадках коли звільняють стафф і швидко треба знайти кандидата на заміну. Тому питаю тут, щоб пришвидшити пошук. Але всеодно дякую)