UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Lions park
-
За рекомендацію велика подяка! Кайф.
-
Із того, що знаю, то краще шукати роботу одразу із staff accommodation, бо у тих містах трохи важко із житлом. Але вартує спробувати. Деякі резорти вже набрали людей на сезон, тому вартує поквапитись.
-
Продам Voopoo Drag X Pro. Стан нормальний, усе працює, окрім авто затяжки. У комплекті: акумулятор 21600, новий запечатаний бак на 5.5 мл, 2 випарники на 0.2 Ом, перехідник на 510 конектор. Ціна: 40 cad. YoCan Kodo Pro — ідеально підходить для картриджів із 🌿. Ціна: 10 cad.
-
Заехавшие тоже. Где подробнее - не знаю) Может, погуглить Canada child benefit наверное
-
Зрозуміло, я не новачок, відпрацював літній сезон, тому в курсі що до чого. Справа в тому шо резорти набирають по референсу або через знайомих. Індід працює тільки в емердженсі випадках коли звільняють стафф і швидко треба знайти кандидата на заміну. Тому питаю тут, щоб пришвидшити пошук. Але всеодно дякую)
-
Доброго дня, мене звати Роман 19 років шукаю роботу в терміновому порядку, готовий до любої роботи маю досвід в сфері contruction,solar panel intaller,siding та warehouse.Швидко навчаюся, маю хорошу фізичну підготовку та досвід праці з інструментом. Роботу шукаю в любій сфері та готовий розпочинати будь коли. Телефон: 5879733275 Email: [email protected]
-
The Living Room restaurant is looking for a cook , work experience is required, basic English. The rate is 16-18 for the probation period . After that, we discuss the promotion . Full - time . If you are interested, send me your CV to me in person , thank you guys . Phone : 5875828313
-
Підкажіть, будь ласка, яку краще оформити страховку для котика?
-
Продам RAM so-dimm ddr5 4800mhz 2x8 GB samsung, мало использовалась состояние хорошеерри встрече можна проверить! Так же Продам Vape Mod, DRAG 3 в комплекте с зарядным устройством на две батареи 18650, две батареи к вейпу покупал в начале года в Mississauga, в Dragon vape тестировал, батареи не потрепаны, использовались не часто, два бака под жидкость, 1 zeus x rta, 2 smoke tfv18 rba, кабель usb type c для синхронизации настроек с компьютером, и пачку хорошей ваты отдам, останеться поставить спирали и вперед выпаривать тучи
-
чи є тут хтось хто в баскетбол грає?