UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дойду - расскажу :) мне пока домой бы не за полуночь начать появляться. Я слышал что ее достаточно, на крайняк Канада всегда может сделать официальный запрос, я не думаю что это есть проблема
-
Агент в аеропорту наговорила дурниць, що то застаріла інформація, всім треба віза і все таке, але згідно внутрішніх правил компанії не пустили Вас правильно, тому що вони не пропонують трансфер. Тому Ваш досвід вірний з точки зору, що краще не летіти лоукостами, все інше про візи це вони сказали, щоб щось сказати
-
Дякую велике🙏 Перший раз з цим зіштовхнулась, купа інформації в якій заплуталась, того вирішила запитати.😅
-
Так, віззейр
-
В кожному можна вибрати. Не дай Бог не користуватися телефоном
-
Хто і де здавав комп’ютерне тестування на канадські права? Укр мову можно обирати в кожному Registry?
-
Дякую, чекаю од них відповідь
-
Можливо комусь буде корисно . Це скам . Не відписуйте на такий емейл 😄
-
Спочатку запитайте у провайдера курсів, на які зібралися йти. Будь-яка освітня структура має право вас зарахувати лише на основі дозволу від іміграційної служби, бо це їх відповідальність також. Якщо по даному ворк перміту їх курси пройти можна, то вони про це самі дізнаються і вам дадуть відповідь.
-
Так, open, але внизу є обмеження, в тому числі і це