UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пересдаю нашу 2b 1b квартиру(18 ave SW) Контракт c 1 декабря до 31 марта. Потом можете продлить на год. Цена 1675$ + електричество (мы платим 60-70$ в месяц) Парковка под домом. (Прям под ним,но не отапливаемая.) No pets Могу оставить вам бесплатно диван,кресло и письменный стол для ребёнка.
-
Отдам бесплатно bed frame Malm темно-коричневого цвета. Кровать уже разобрана, самовывоз Country Hills
-
Всем привет! Ищу в Калгари мастера по изготовлению автомобильных ключей. Как физического, так и электронного.
-
А подскажите какой размер?
-
Если еще доступно, хотелось бы забрать)
-
Queen
-
Добрий вечір. Підкажіть. Заплатила за моб інтернет Fido 16 днів тому. 75 ГБ на місяць. Але в застосунку написано ,,наступна оплата 16-го November . Це виходить 23й день після оплати По перше в мене багато ГБ залишилося . Чи перенесуться вони на наступний місяць,чи згорять, де подивитись ? Більше турбує мене, чому оплата 16-го Може хто знає? Дякую
-
ГБ згорять По даті не підкажу, глянув у застосунку, в мене завжди знімало все в одну дату Можливо напишіть їм у робочі часи у сапорт через застосунок, вони пояснять
-
Десь там :) Маю на увазі, хз де конкретно
-
То з 2019 Навіть хз, де то)) Але десь там
-
завітай в додаток та запитай це у тех підтримки, а якшо вони не компетентні ко заЇдь в набличжу точку послуг та наполягай щоб виправили це
-
Куплю USDT за CAD