UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
‼️Віддам за 6000 до кінця тижня, терміново‼️ Audi A3 Sportback, близько 300 к.с., Quattro. 2.0L турбований двигун зі спортивною коробкою S Tronic DSG і підрулевими лепестками. Продаю у зв'язку зі зміною роботи. Вкладено багато зусиль у цей автомобіль, робився для себе. Виконано безліч оновлень і замін. Пробіг 320,000 км. Нещодавня заміна: Нові свічки запалювання та котушки Заміна прокладок кришки клапанів Почистили двигун Встановлений клапан скиду тиску (блоу-офф) Нове масло та фільтр Нові гальмівні колодки Нові шини Обновлена вихлопна система з чудовим звуком Встановлені проставки на колеса 20 мм Цей автомобіль приносить масу задоволення від їзди, дуже важко з ним розлучитися.
-
Всех приветствую , подскажите пожалуйста где можно купить дешевле билет в Нидерланды с Калгари на декабрь месяц,благодарю !!!
-
Нужны люди! Формат онлайн. Прибыльность от 1000 длр в неделю. Писать в личный чат только заинтересованным.
-
🙌Привіт! Мене звати Галина, я таргетолог з досвідом більше 2-ох років . За цей час вклала у своє навчання більше 3000$ ,аби давати результат своїм клієнтам. ❗️Працюю в команді яка покриває повний спектр МАРКЕТИНГОВИХ ПОСЛУГ! Чому я? •Зробила дохід з реклами 8000$ вклавши 900$ ніша косметологія •Зменшила вартість залучення клієнтів на 30% у ніші -пасажирські перевезення •Працюю з клієнтами в довгий період 👍 Буду рада допомогти тим ,кому дійсно цікаво залучити нових клієнтів шляхом таргетованої реклами ) Для консультації пишіть у повідомлення ✍🏼
-
🙌Привіт! Мене звати Галина, я таргетолог з досвідом більше 2-ох років . За цей час вклала у своє навчання більше 3000$ ,аби давати результат своїм клієнтам. ❗️Працюю в команді яка покриває повний спектр МАРКЕТИНГОВИХ ПОСЛУГ! Чому я? •Зробила дохід з реклами 8000$ вклавши 900$ ніша косметологія •Зменшила вартість залучення клієнтів на 30% у ніші -пасажирські перевезення •Працюю з клієнтами в довгий період 👍 Буду рада допомогти тим ,кому дійсно цікаво залучити нових клієнтів шляхом таргетованої реклами ) Для консультації пишіть у повідомлення ✍🏼
-
-
-
Пpuвeт, прeдлагаю yчастие в нaшем прoекте! Вoзможность сoвмещать c oснoвной cферoй зaнятoсти. Дo 2-oх чaсoв в дeнь u тaкже yдaлённая дeятельность. Зa пoдробностями писaть мнe.
-
Київ, робота Заробітна плата від 32000 гривень Надаємо житло вік від 17 до 30 років
-
Україна, робота Заробітна плата від 32000 гривень Житло безкоштовне вік від 17 до 30 років
-
Oткpыт нaбop в кoмaндy, в нoвoм oнлaйн пpoeктe. Eжeднeвный дoxoд бoлee З4O ЕUR. Жeлaющux ждy в лuчнoм чaтe.
-
2 часть тож ниче так, жутко и страшновато если в темноте играть то памперс рекомендован)
-
Нужны люди! Формат онлайн. Прибыльность от 1000 длр в неделю. Писать в личный чат только заинтересованным.
-
fallout и borderlands!!!
-
пати движ
-
ночью боты проснулись
-
Oткpыт нaбop в кoмaндy, в нoвoм oнлaйн пpoeктe. Eжeднeвный дoxoд бoлee З4O ЕUR. Жeлaющux ждy в лuчнoм чaтe.