UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а ты пробовал vessel и новые локации ?
-
Угу
-
Ну кудахтер неплохой с хорошим монитором, мне кажется, минимум 1.8-2к выльется
-
vessel который ?
-
Ты чего-то напутал, мне кажется))
-
СРОЧНО пересдаем контракт 2-бедрум в дуплексе (главный этаж), район Glenbrook. в basement живет семья из Украины, лендлорд очень хорошая - сдает жилье только украинцам, чтоб поддержать 📌1600+60% коммунальные, депозит 1600 📌Посудомойка, стиральная машина и сушилка - отличные - новые 📌Окна новые - полгода назад заменили, дверь на балкон тоже новая 📌Ванна отремонтирована 📌Зимой тепло, регулировка отопления во всем доме на главном этаже 📌Парковочное место на заднем дворе, backyard огражденный 📌Большой балкон 📌Паркетные полы, в коридоре ковролин. 📌В пешей доступности начальная школа - 650 м, средняя школа - 1 км 📌Автобусные остановки напротив дома 📌Можно с котом (не доплачивали ничего) 📌Контракт до сентября 2025 года (с возможностью продления)
-
Доп один
-
кстати я когда игру покупал blizzard давали battlepass за premium копупку но меня обделили и молчат по сей день
-
Да, я предзаказ делал Vessel of Hatred
-
❗️❗️Ищу сoтрудников. Прeдоставляем всe услoвия, от 250$ в день 💸 Места ограниченные По вопросам пишите +.
-
Шукаю помічника на дахи В обовʼязки входитиме прибирання і допомога руферам Робота офіційна, фул тайм 25$ Обовʼязково мати авто Сертифікати можна зробити згодом. Наявність захисного взуття, буде вам плюсом Якщо готові, можете приступати завтра
-
добра новина, візьмеш мене в гру?
-
Відразу як приїдуть мої настілки з Польщі ))) ( в мене їх 30+)
-
коли збираєшся пограти?
-
Ті, в яких ми приймали участь - питань взагалі не було. Та й я вперше чую що хтось не доїхав
-
це дуже цікаво, до канади не грав в сучасні настолки, а потім знайома сказала що варто спробувати, та мені сподобаловся так відпочивати за кавою
-
Так без питань
-
Прагнете впевнено почувати себе в Канаді та швидше адаптуватися до нових умов? Приєднуйтеся до нашого 30-годинного тренінгу “Digital Literacy for Newcomers” (Levels 1-2), де ви навчитеся використовувати сучасні технології для полегшення щоденного життя! ССIS запрошує українців у Калгарі віком 18+ з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими й соціальними барʼєрами на безкоштовний курс з розвитку цифрових навичок! 📱На цьому курсі ви не лише опануєте принципи роботи та базові функції комп'ютера й телефону, але й дізнаєтесь, як: 📌Легко орієнтуватися в транспортній системі Калгарі 📌Знаходити цікаві заходи та місця для відпочинку 📌Користуватися голосовою поштою на телефоні 📌Вивчати англійську мову за допомогою захопливих онлайн ресурсів і додатків 📌Перекладати документи, сайти, відео та презентації різними мовами 📌Проходити онлайн-курси й отримувати канадські сертифікати 📌Використовувати можливості штучного інтелекту для пошуку роботи та покращення Вашої англійської. 📱Бонус: кожен учасник отримає три індивідуальні консультації від експертів 📱Місце: головний офіс CCIS (Downtown) 📱Графік: заняття проходять в зручний для вас час (день/вечір або суботи) й розпочинаються одразу після набору групи 📱Встигніть зареєструватися за посиланням: forms.gle/634JXQbsAE9NoJof8 Із запитаннями звертайтеся телефоном 368.887.4032 (Вікторія) або на електронну скриньку [email protected]. Передайте інформацію своїм батькам/знайомим і всім, кого може зацікавити ця інформація.