UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ті, в яких ми приймали участь - питань взагалі не було. Та й я вперше чую що хтось не доїхав
-
це дуже цікаво, до канади не грав в сучасні настолки, а потім знайома сказала що варто спробувати, та мені сподобаловся так відпочивати за кавою
-
Так без питань
-
Прагнете впевнено почувати себе в Канаді та швидше адаптуватися до нових умов? Приєднуйтеся до нашого 30-годинного тренінгу “Digital Literacy for Newcomers” (Levels 1-2), де ви навчитеся використовувати сучасні технології для полегшення щоденного життя! ССIS запрошує українців у Калгарі віком 18+ з низьким рівнем володіння англійською мовою (CLB 0-4) та фінансовими й соціальними барʼєрами на безкоштовний курс з розвитку цифрових навичок! 📱На цьому курсі ви не лише опануєте принципи роботи та базові функції комп'ютера й телефону, але й дізнаєтесь, як: 📌Легко орієнтуватися в транспортній системі Калгарі 📌Знаходити цікаві заходи та місця для відпочинку 📌Користуватися голосовою поштою на телефоні 📌Вивчати англійську мову за допомогою захопливих онлайн ресурсів і додатків 📌Перекладати документи, сайти, відео та презентації різними мовами 📌Проходити онлайн-курси й отримувати канадські сертифікати 📌Використовувати можливості штучного інтелекту для пошуку роботи та покращення Вашої англійської. 📱Бонус: кожен учасник отримає три індивідуальні консультації від експертів 📱Місце: головний офіс CCIS (Downtown) 📱Графік: заняття проходять в зручний для вас час (день/вечір або суботи) й розпочинаються одразу після набору групи 📱Встигніть зареєструватися за посиланням: forms.gle/634JXQbsAE9NoJof8 Із запитаннями звертайтеся телефоном 368.887.4032 (Вікторія) або на електронну скриньку [email protected]. Передайте інформацію своїм батькам/знайомим і всім, кого може зацікавити ця інформація.
-
Я з чоловіком обожнюємо настільні ігри)))
-
насправді це добре, і є добрим способом познайомитися з іншими
-
а ще читання розвиває мислення, знаю бо читав багато і фантазія працює ліпше
-
Free month🫣 💛При переході на Роджерс/fido Або купівлі телефону від цих операторів ❤️ До кінця дня😉 Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Ну, на рахунок АльонаАльона, в день концерту, шукала інформацію про місце проведення концерту і дізналася що його не буде, зайшла до неї в інсту і в сторіс в неї дуже чіл день в Україні
-
Всім привіт, є один квиток на хокей на сьогодні на 18:30 , 25кад Пишіть в приватні
-
Продам дві лампи з лампочками (їх там 4, знизу 800lum і зверху 1500lum) за ціною 30 cad. Ціна нових у Walmart 29.99 за шт.
-
Привіт! Продаю молоковідсмоктувач Medela Pump in Style Користувалась не більше 10 разів, він у відмінному стані. У комплекті всі оригінальні частини: чаші для збору молока, трубки, зарядний пристрій, інструкції, оригінальна коробка — як на фото. Пристрій легкий у догляді. Є 2 режима: легкий і інтенсивніший. Ідеальний варіант для мам, які шукають надійний і майже новий молоковідсмоктувач. Ціна: 130$ (можливий торг). Звертайтеся, якщо є питання або потрібні додаткові деталі! Локація - Seton.
-
І не повернули гроші за квитки 🙂↕️
-
Чекаю на ці настілки