UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Потрібні моделі для нарощування вій. Шукаю моделей для відпрацювання швидкості та техніки, а також для створення портфоліо. ⏰ Зайнятість : 3-4 години - нарощування 📍Локація : Район SE, Acadia, Heritage 🏷️ Ціна : 50$ за будь-який обʼєм ( така ціна до кінця тижня) Прикріпляю робочу інстаграм сторінку , яку я починаю заповнювати. www.instagram.com/di.lashes_beauty?igsh=NXFrYXBrdGNnams0
-
Diversified в даунтауні 805 5 Ave SW #100, Calgary, AB T2P 0N6
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, кто уже в пуле «изъявления интереса», там можно редактировать информацию по ходу дела или вот как подался, так и ждёшь приглашения? Условно, если сдал экзамен на знание языка получше и хочешь подгрузить новые результаты
-
В мене є, але не продаю) замов делівері просто, вони за тиждень або два доставляють
-
В звʼязку з переїздом Розпродаю абсолютно все Меблі/взуття/одяг/техніку Щоб не спамити купу всього в чат Кому щось потрібно створила тг канал Наприклад Випрямляч новий користувалась максимум 3 рази 50$
-
Приятно познакомиться мистер Д. Ну алкоголизм мне не совсем интересен. А разговоры не о чём это по мне.😊
-
Привіт! Мене теж цікавить це питання А картини оригінальні,чи репродукція?
-
Добрий день, шукаю кабінет, для бьюті процедур, можливо хтось бачив чи хтось здає. Дякую за відповідь 🙏🏻
-
Без проблем, тогда без алкоголизма🙂
-
Чьих рук дело? признавайтесь )
-
Доброго вечора, шукаю кімнату або ж 1к квартиру поруч з Ranchview Dr на NW! Дякую
-
Хахаха топ
-
Привіт Хтось відправляв посилки в Україну через це відділення meest? На Evergreen. Я глянула по карті , то там приватний будинок ..
-
Не, не ожил !))
-
Зима зближається, людям хочется обіймів та тепла, чат Знайомств знову ожив 😊❤️
-
Мужики просто обсудили настолки
-
То показалось
-
Підскажіть контакти бухгалтера. Дякую
-
Та а шо може змінитись, як були в пулі так і лишитесь, хіба якшо мали англійську перше 4 а тепер 6 то звісно більше балів дасть
-
Продам лижну куртку. Якість супер Розмір L Стан відмінний Дуже тепла, зручна. Багато необхідних карманів. Ціна 50$ Забирати район Glamorgan
20 Jan 2023, 19:11
350582/378221
10 minutes ago