UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зачем?🤷
-
Якісна дитяча термо білизна. Майже нова, одягали декілька разів, швидко виросли 🙈 Розмір 86-92. Купувалась в Україні. Ціна - 10 cad. Заміри скину при потребі
-
Часики же тикают, ты что!!! Надо родить, а то скоро 40, а там уже не то:-/
-
Почему странная? Ну, точнее, она странная в твоём понимании, тут согласен
-
Ой, это threads? Такого рака мозга, кринжа и дегенерации, как там, я даже на форумах в 2000-х не встречал :-)
-
И что тут такого ?
-
Бывает:-)))
-
С ребенком или спермодонором?))
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Metal Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
Ну вот поэтому я и "не верю!"), что в здравом уме кто-то такое бы написал, учитывая, что есть криобанки, где можно выбрать какие хочешь гены) Хотя я знаю одну женщину, она лет 30 назад такое сделала, решила, что мужчина ей не нужен, зачала ребёнка от знакомого, но он и не знал об этом, сама вырастила и воспитала дочь, ни разу не жалея, что не замужем.
-
Терміново перездам 2-бедрум кондо в районі Bridgeland - Заїзд 1 грудня (або раніше), контракт до 31 квітня 2025 (з можливістю продовження). - Оренда: $2100/місяць, включає в себе воду, опалення, паркомісце та сторадж. - Депозит з вас не вимагаємо, а наш $2100 перейде вам в кінці контракту. - Домашніх тварин можна з дозволу лендлорда. - Світла та простора квартира, сучасна кухня, велика ванна, гарний краєвид з балкону. Пишіть мені: @johnnykramer