UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну мне там нравилась
-
А ещё они снова запустили фреш классику с БК и ВоТЛК, а также классик Панды летом
-
BREAKING: WarCraft 1 и 2 официально получили переиздания, уже доступны на PC Обе игре получили слегка улучшенную графику с возможностью переключиться к оригинальным версиям. Мультиплеер будет доступен для игры Кроме того, WarCraft 3: Reforged получит сегодня обновление, которое должно, среди прочего, улучшить качество графики
-
Привiт! Шукаю роботу системного адміністратора. Я маю досвід у налаштуванні та підтримці серверів, мережевого обладнання та різного обладнання, а також адмініструванні ОС (Windows/Linux/MacOs). Обслуговування та ремонт технiки. Відповідальний і швидко освоюю нові технології. Готовий працювати як віддалено, так і в офісі. Буду радий обговорити можливу співпрацю!
-
А про сериал с Джиллиан Андерсон ещё неизвестно?
-
СМОТРИМ: Роберт Паттинсон и Дженнифер Лоуренс на фото триллера «Умри, любовь моя» Действие происходит в отдалённой забытой сельской местности. История рассказывает о матери, которая изо всех сил пытается сохранить здравомыслие, борясь с психозом. Режиссёром выступает Линн Рэмси («Тебя никогда здесь не было» и «Что-то не так с Кевином»).
-
Для большого города более Торонто или Ванкувер снимают)
-
Всім привіт! Шукаю роботу на складах, фабриках, у магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень). Маю понад 3 роки досвіду на складі: працював з WMS (1С: Підприємство 8.3), сканерами, інвентаризаціями та онлайн-замовленнями. Впевнений користувач ПК. Англійська поки слабка - розумію непогано, але говорити ще важко. Відкритий до інших варіантів роботи без досвіду. Буду вдячний за пропозиції! Дякую!
-
Доброго дня! Запрошую на безкоштовний курс від CCIS для українців у Калгарі з CLB 0-4 з розвитку навичок, необхідних для працевлаштування у Канаді: - створення резюме за канадськими стандартами; - стратегія пошуку роботи; - англійська для проходження співбесіди; - канадська робоча культура. Курс триває 3 тижні у вечірній час (пн-пт 17-21). Мова - українська. Старт групи 18 листопада 2024 Навчання проходить у класах офісу CCIS (downtown) Для реєстрації напишіть у приват. Запрошую всіх, хто зацікавлений