UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бажаю здоров'я! Збережено "тут проблема знайти хоч якогось, особливо на півдні. На півночи трохи легше. albertafindadoctor.ca/"
-
Патрон запомни
-
Альберта готується до сплеску респіраторних захворювань: лікарні під тиском 🚑 Медичні служби Альберти готуються до зростання респіраторних захворювань. Кількість госпіталізацій через COVID-19 майже подвоїлася з вересня, а з початку пандемії зафіксовано 136 летальних випадків. Лікарні вже перевантажені, проте AHS відкриває 200 тимчасових ліжок та набирає додатковий персонал. Лікарі прогнозують подальше навантаження через грип та запроваджують рекомендації по самоізоляції для тих з респіраторними симптомами. 🔗 Джерело: GlobalNews
-
Продам лижну куртку. Якість супер Розмір L Стан відмінний Дуже тепла, зручна. Багато необхідних карманів. Ціна 50$ Забирати район Glamorgan
-
Продамо дитячу люльку Стан нової Має функцію вібрації Маленький матрас та простирадло теж включно 20$
-
Добрий вечір, можливо комусь потрібні гривні. Можемо зробити обмін на канадські долари при зустрічі. Я можу підʼїхати до вас. Пишіть в повідомлення.
-
-
-Миколо! -Га? -А ти чув, як москалі наше пиво називають? -Як? - Піво - А Борщ - пєрвоє, Галушки - втаройе, Вареники - пєльмені, Сметану - майонез, Університет - палітєх. Сало - целлюліт - Повбивав би!
-
Окай... Збережено "тут проблема знайти хоч якогось, особливо на півдні. На півночи трохи легше. albertafindadoctor.ca/"
-
Продаю зимову куртку Mountain Warehouse. Розмір М. На пуху, розрахована на морози в -40, водостійка. Дуже тепла і комфортна, є бокові кармани що всередині із флісом. Не має пошкоджень або плям, виглядає як нова. Ціна $130 Приміряти та забрати можна у даунтауні, адресу напишу персонально.
-
Звісно ні, навпаки, чуваки з Бельгії, були зацікавлені в локалізації гри українською і найняли Шлякбитраф для цього, через що українське ком'юніті засрало їх, бо вони місцями шароварщину додавали, плюс місцями існуючу термінологію ДнД перероблювали, що звісно професійних гравців обурило. Але переклад був досить гарним як на мене, але і я не сиджу, розглядаючи кожну фразу під мікроскопом, бо я граю і насолоджуюся процесом, і Baldur's Gate надав мені цього сповна. Також, у них звісно були офіси по всьому світу, в тому числі на московії, але вони вивели звідти штат, і неодноразово підтримували Україну як морально, так і практично у вигляді благодійних стрімів. А от новий Warhammer краще не грати, бо це вже Saber Interactive з російським корінням, а взагалі, якщо хочете бути обізнаними, чи ця іменита гра зашкварна, то можна дивитися Oldboy, я це власне кажучи в нього дізнався. Ясне діло, що все не освітлює, але дуже популярні тайтли постійно.
-
скільки дійсна евалюація через WES?