UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Звісно ні, навпаки, чуваки з Бельгії, були зацікавлені в локалізації гри українською і найняли Шлякбитраф для цього, через що українське ком'юніті засрало їх, бо вони місцями шароварщину додавали, плюс місцями існуючу термінологію ДнД перероблювали, що звісно професійних гравців обурило. Але переклад був досить гарним як на мене, але і я не сиджу, розглядаючи кожну фразу під мікроскопом, бо я граю і насолоджуюся процесом, і Baldur's Gate надав мені цього сповна. Також, у них звісно були офіси по всьому світу, в тому числі на московії, але вони вивели звідти штат, і неодноразово підтримували Україну як морально, так і практично у вигляді благодійних стрімів. А от новий Warhammer краще не грати, бо це вже Saber Interactive з російським корінням, а взагалі, якщо хочете бути обізнаними, чи ця іменита гра зашкварна, то можна дивитися Oldboy, я це власне кажучи в нього дізнався. Ясне діло, що все не освітлює, але дуже популярні тайтли постійно.
-
скільки дійсна евалюація через WES?
-
Ааа, тоді добре 😁 Можна видаляти цей лонгрід тепер 😁
-
вже вияснив, 5 років
-
Всем привет, знакомый сдает квартиру с 1го ДЕКАБРЯ по 31е МАРТА (зимовать уезжает в общем). 1595 CAD в месяц, со всеми утилитами + включена парковка. Адрес 315 4 ave NE ( парк в двух минутах ходьбы, до даунтауна тоже не далеко). Квартира полностью меблированная. (ну как полностью. все что есть на фото) Заселение возможно и раньше (с 20го НОЯБРЯ).
-
1 спальня 1 ванна? Вірно?
-
Перездаємо квартируз 1 грудня. Адреса: 1624 16 Ave SW. Квартира однокімнатна, 3 поверх, квартира від MainStreet. Поруч знаходиться станція метро Sunalta. Дозволено проживання з домашніми тваринами (за додаткову плату). На машині 5 хвилин до центру міста. Вартість 1399 на місяць + світло( десь на місяць виходить 50 доларів) + 18 страхування.
-
Вітаю!Надаю, послуги догляд за дитиною (як у вас в дома,так і в себе)На даний момент доглядаю дівчинка 1 рік(але 2-3 рази на тиждень)тому багато часу вільного.З радістю вам допоможу у догляді за дитиною (веселий настрій, позитивні емоції будуть забезпечені вашій дитині)
-
Во Фрешко є сирки в шоколаді, вони заморожені. А сир на сирники у костко