UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть, чи знає хтось толково психолога, який працює по бенефітах. Україно чи російсько мовного. Дякую
-
Есть три новых запечатанных чемодана carry on ! SWISS GEAR Помещается 15-дюймовый ноутбук в специальном отсеке Переднее отделение-органайзер на молнии с карманами для мобильного телефона, мультимедиа, ручки и кабелей Внутренние удерживающие ремни для перемещени файлов или ночной одежды Внутри зарядное устройство с кабелем, подключенным к внешнему USB-порту для зарядки телефона или устройства на ходу 4-колесная система Spin-360° и выдвижная кнопка-ручка, которая блокируется и скользит обратно внутри собственного отделения на молнии, чтобы помочь вам легко двигаться в любом направлении Продаю каждый за 80CAD, или можете предложить свою цену ☺️
-
Додайте мене пліз до цієї групи🥰
-
Дуже дивно, хоч і приємно що біля нас такий скарб. Думав Вістлер намбер ван
-
Україна, робота Заробітна плата від 32000 гривень Житло безкоштовне вік від 17 до 30 років
-
Пропоную роботу з великим доходом,пиши мені
-
👋 Привіт усім! Мене звати Дарина, і я разом зі своєю командою спеціалізуюся на розробці сайтів 🌍 в Україні та за кордоном, а також їх просуванні в Google 🔍. 💻 Ми створюємо логотипи, рекламу і все, що необхідно для запуску бізнесу в інтернеті та його просування у соцмережах 📱 і Google 🌟. 📞 Збережіть наш контакт – вам точно знадобиться! Ми гарантуємо якісну роботу ✅, підписуємо договір ✍️, працюємо офіційно та надійно 🔒. 💬 Наші ціни дружні 🤑, говоримо простою мовою. Звертайтесь – ми допоможемо вам з усіма аспектами онлайн-бізнесу в Україні та за кордоном! 🙌
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Alexmanajer