UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Компанія Intelcom/Dragonfly Amazon Delivery запрошує на роботу водіїв для доставки посилок від Амазон в наступні міста: Ред Дір(АБ), Келоуна(ВС), Вікторія(ВС) Вимоги: - наявність водійських прав клас 5 - базова англійська - сучасний телефон, вміння орієнтуватися в картах - стресостійкість, робота в команді Переваги: - стабільна зп (залежить від міста, до податків та витрат по роботі 4000-5000 дол/міс - надається житло та авто за необхідності - 5-6 денний робочий тиждень Робота не сезонна, постійна, робот багато. Не соромтеся звертатися в приватні повідомлення, відповім на всі питання.
-
Так и есть)
-
Шукаю дівчину для спільної оренди просторої та затишної квартири в Tuscany NW (2beds+2baths), 5 хв від c-train з 1 грудня. Я працюю, не маю тварин та шкідливих звичок, люблю, щоб вдома було чисто та охайно, тому шукаю собі таку ж сусідку. Ціна $1100/місяць, включаючи всі комунальні та інтернет. Є одне парко місце перед будинком. В квартирі є пралка/сушилка, посудомойка. Кімната не мебльована, у вітальні буде диван, кавовий столик та великий стіл зі стільцями. Таскані - це тихий, спокійний та безпечний район. За додатковою інформацією пишіть приватні повідомлення.
-
А яке вам діло до автомобіля прибиральниці, що має робити прибирання офісу?
-
Lube Technician ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=cd9f085bdddf7a31 Ищу луб.теха к себе в команду, базовая/начальна позиция для тех кто хочет начать свою карьеру в Heavy Duty и со временем стать сертифицированным технишином. Все желательные требования можете найти на indeed.
-
РОБОТА!!! В КОМПАНІЮ Renoteck Meral Roofing терміново потрібні люди з досвідом роботи на металевих дахах! Шукаємо спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingles Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Заробітня плата 25$/година - випробувальний термін, далі в залежності від вашого досвіду!
-
Всім доброго дня, Мене звати Ася. Я працюю в Eastside Kia 🚗 Я з радістю допоможу Вам з пошуком вашого нового чи б/у авто, можете також зробити тест - драйв та получити допомогу з кредитуванням. Зараз діють новорічні бонуси : Seltos 2025: 500$ - cash back Sorento 2025: 750$ - cash back Sportage 2025: 500$ - cash back Запис за номером : 825 747 8210 Дякую та гарного дня !
-
Всім доброго дня, Мене звати Ася. Я працюю в Eastside Kia 🚗 Я з радістю допоможу Вам з пошуком вашого нового чи б/у авто, можете також зробити тест - драйв та получити допомогу з кредитуванням. Зараз діють новорічні бонуси : Seltos 2025: 500$ - cash back Sorento 2025: 750$ - cash back Sportage 2025: 500$ - cash back Запис за номером : 825 747 8210 Дякую та гарного дня !
-
-
Чоловіча зимова куртка Як нова, носили мало. XL розмір Ціна 💲95