UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
iPhone 13 Pro Max green 128 gb Never locked Отличное состояние. Всегда был в чехле и со стеклом. Защитное стекло с трещиной но на самом телефоне ничего нет. Покупался новым в эпл стор в Ливерпуле 2.5 года назад В подарок новый провод 500$ Даунтаун. В пределах города могу привезти когда выходной
-
Вітання . Шукаємо сусідку в кімнату. Окрема кімната в двокімнатному будинку. Спільна кухня і туалет з ванною. Район SW . Не далеко від даунтауна. Вартість арени 560$.
-
Всім доброго вечора. З 1 грудня перездаємо свій контракт на квартиру з однією спальнею в районі Sunalta. До станції c-train 8 хвилин пішки, до найближчої автобусної зупинки 70 м. Квартира від Mainstreet, на 3-му з 4-х поверхів. Є парковка з розеткою (50$, включена в ціну). Чудове розташування, якщо потрібно бути близько до Даунтауну, але не в ньому)). Контракт до 1 квітня 2025 з можливістю подовження. 1613$ з парковкою та страхуванням. Адреса: 1608 16 St SW
-
Фильм с Викандер не такой уж и плохой теперь
-
Звичайно Приходьте Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile Зробимо 40$ 100 гіг😉 Безкоштовно перехід + подарунки від магазину
-
Доброго дня усім. Кому цікаво продовження українського закордонного паспорту сроком ще на 5 років. Можу провести консультацію як це зробити (офіційно, через консульство! Код з резерв+ НЕ ПОТРІБЕН!. Я собі зробив. Офіційно можно перетинати кордони, та в'їзджати та виїзджати з Канади або США. Кому цікаво пишіть в повідомленнях
-
Всім доброго вечора! Дуже хочу собаку. Хотіла запитати чи хтось брав собаку з притулку? Якщо так можете під сказати де знаходиться притулок? Дякую
-
Привіт всім) Стоматолог Назар Бабяк відтепер приймає пацієнтів у Sarcee Family Dental