UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня усім. Кому цікаво продовження українського закордонного паспорту сроком ще на 5 років. Можу провести консультацію як це зробити (офіційно, через консульство! Код з резерв+ НЕ ПОТРІБЕН!. Я собі зробив. Офіційно можно перетинати кордони, та в'їзджати та виїзджати з Канади або США. Кому цікаво пишіть в повідомленнях
-
Продаю Ford Explorer 2011 Р.в. 221 т.км 3.5 автомат 4Wd,7 місц,дуже комфортне та практичне авто, авто в Чудовому стані,попало під град,тільки капот та ліва сторона,не дуже видно,але є. Ціна 9500
-
5г или 4г?
-
Здається кімната в 2 бедромному епартменті ціна договірна ... січень 2025
-
Всім доброго вечора! Дуже хочу собаку. Хотіла запитати чи хтось брав собаку з притулку? Якщо так можете під сказати де знаходиться притулок? Дякую
-
Добрый вечер всем. Нужна помощь. Мне нужен украиноязычный или рускоязычный сотрудник банка CIBC. Подскажите если знаете контакты или локацию банка, буду очень благодарен.
-
Привіт всім) Стоматолог Назар Бабяк відтепер приймає пацієнтів у Sarcee Family Dental
-
Спитайте в @anastasia8canada
-
У закріплених повідомленнях
-
Дякую
-
Всім привіт, як життя проходить, пливе чи як саме у вашому випадку?
-
Жизнь идёт в кайф
-
короч прошел только что Titalfall 2. имхо один из лучших шутеров существующих
-
а вертикальный скоросной и интуитивный геймплей прям топчик
-
с простенькой но неплохой научной фантастикой. типичным но приятным бед брос сценарием
-
сюжетних*
-
Макс Корж в чате
-
Бо я в свої вихідні встигаю тільки все по дому зробити 😅
-
Що робите у вільний час від роботи і рутини?
-
Найссс
20 Jan 2023, 19:11
351584/372890
2 minutes ago