UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скачай через торент 🫡
-
Доброго дня всім, пропоную кімнату в двокімнатній квартирі в центрі міста, район bridgeland, поруч з церквою Пресвятої Богородиці та з іншого боку церква Святого Володимира. Кімната для дівчини/жінки, обовʼязково з офіційним доходом, контракт від компанії або усний, залежить від вашого бажання Про себе: проживаю з дитиною 12 років, працюю. Також є кішка Оренда 800 та ~50 світло та інтернет Гарного дня всім
-
Почему?
-
Сочувствую
-
Системные требования «Сталкера 2» указаны с учётом апскейлеров — TSR, DLSS, FSR или XeSS. Вдобавок одного из игроков забанили на форуме игры в Steam за то, что он критиковал GSC Game World на фоне полного отсутствия упоминания апскейлеров в системных требованиях — хотя они требуются для достижения указанной производительности. После его разбанили и извинились за блокировку.
-
О да.. то чувство когда dlss сделали чтобы помогать с оптимизацией а разрабы в каждой игре просто заменяют ее этой штукой 🥲
-
Ребят, имеет ли компания право оштрафовать(если такое не прописано в договоре конечно, да я и не знаю, есть ли такое в принципе) на денюжку если стажировку прошёл, но не даёшь 2 week notice, а просто ставишь перед фактом что ты увольняешься и уходишь в тот же день?
-
Якщо ви пропрацювали менше 90 днів, то ви взагалі нікому нічого не винні.
-
r/ #nextfuckinglevel Лучшая настолка подъехала — Not Enough Mana В ней нужно сражаться заклинаниями против друзей, а когда заканчивается мана, приходится пить зелья-шоты.
-
Коли я міняю українське посвідчення водія на канадське, що далі відбувається з моїм українським? Його відправляють на перевірку в українське консульство / в Україну? Справа в тому, що я перевипустив посвідчення водія через Дію, і воно вже в мене вдома в Україні, а з собою я маю старе посвідчення, яке по базі МВС вже рахується не дійсним (оскільки перевипустили нове) Отже, чи будуть посвідчення водія перевіряти по українські базі, після того, як я його заміню на канадське?
-
Збір цукерок для діток в Україні (дитячий реабілітаційний центр Місто Добра, Чернівці) триває до неділі 17.11. Цукерки можна приносити в нашу парафію. Дякуємо всім, хто долучився❤️