UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пасажирські перевезення з 🇺🇦 до 🇪🇺 та навпаки ‼️ Оплата під час посадки ‼️ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ПИШІТЬ АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ: 📱 @Ticket_UKRBUS 📱 +380 686 094 106 (Viber, Telegram, WhatsApp) НАШ КАНАЛ
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. В міру моїх можливостей можу допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного.
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Alexmanajer
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Alexmanajer
-
Пасажирські перевезення з 🇺🇦 до 🇪🇺 та навпаки ‼️ Оплата під час посадки ‼️ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ПИШІТЬ АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ: 📱 @Ticket_UKRBUS 📱 +380 686 094 106 (Viber, Telegram, WhatsApp) НАШ КАНАЛ
-
Новую Mass Effect могут полноценно анонсировать в 2025 году. На это опять же намекнул продюсер серии Майкл Гэмбл. Когда поклонники оказались недовольны отсутствием новостей на День N7 и «потребовали» выпустить игру до следующего праздника, то Гэмбл просто отправил смайлик с глазами (👀). Чрезвычайно маловероятно, что игру выпустят в следующем году, однако на анонс рассчитывать имеет смысл — игра в разработке больше четырёх лет, а основная часть BioWare после выхода Dragon Age: The Veilguard моментально переключилась на разработку пятой Mass Effect. Если анонс состоится в 2025 году, то есть шансы на релиз уже в 2026-м.
-
З 1 грудня перездається кімната з особистою ванною кімнатою в двох бедрумній квартирі в Даунтаун. Контракт буде дійсний до 31 березня з подальшою можливістю заключення нового контракту. Є можливість заїхати раніше. Орендна плата 1285$ (+ електроенергія, інтернет). Депозит 750$. Адреса: 510 12 Ave SW Дозволено проживання з домашніми тваринами (+ 50$ на місяць). В будівлі є паркинг, дві зони відпочинку з безкоштовним WiFi, барбекю зона, басейн, спортзал, більярд, симулятор гольфу. В квартирі є пралка і сушилка, повністю облаштована кухня. За детальнішою інформацією пишіть в приватні.
-
Привіт . 👉Найближчим часом безкоштовно воркшопи на теми : 👍Реєстрація за посиланнями : 👉✉️ 1) Workshop: Citizenship Test Preparation November 16 @ 10:30 am - 2:30 pm Workshop: Citizenship Test Preparation – Immigrant Services Calgary 2) Workshop: City of Calgary Recreation Opportunities November 19 @ 4:30 pm - 6:00 pm Workshop: City of Calgary Recreation Opportunities – Immigrant Services Calgary 3)Workshop: Essential Skills to Career Success November 20 @ 5:00 pm - 6:30 pm Workshop: Essential Skills to Career Success – Immigrant Services Calgary 4) Safety Initiative for New Canadians: Employment Standards November 21 @ 10:00 am - 12:00 pm Safety Initiative for New Canadians: Employment Standards – Immigrant Services Calgary 5) Workshop: Divorce Essentials: Your Legal Guide November 25 @ 5:00 pm - 6:30 pm Workshop: Divorce Essentials: Your Legal Guide – Immigrant Services Calgary 6) Workshop: Financial Literacy November 26 @ 5:00 pm - 7:00 pm Workshop: Financial Literacy – Immigrant Services Calgary 7) Workshop: Personal Injury Law November 27 @ 5:00 pm - 7:00 pm Workshop: Personal Injury Law – Immigrant Services Calgary 8) Workshop: Navigating Self-Employment and Taxes November 28 @ 6:00 pm - 8:30 pm Workshop: Navigating Self-Employment and Taxes – Immigrant Services Calgary
-
-
Добрий ранок) де можна зробити кастрацію кота, щоб не дорого, дякую 🙏🏻
-
Всем привет, знакомый сдает квартиру с 1го ДЕКАБРЯ по 31е МАРТА (зимовать уезжает в общем). 1 bedroom, 1495 CAD в месяц, со всеми утилитами + включена парковка. Адрес 315 4 ave NE ( парк в двух минутах ходьбы, до даунтауна тоже не далеко). Квартира полностью меблированная. (ну как полностью. все что есть на фото) Заселение возможно и раньше (с 20го НОЯБРЯ).
-
-
Сдается дом, 2 спальни, кухня+зал, стиралка сушилка общая с бейсментом. Цена 1950$ включая все услуги кроме интернета, также депозит 1950$. Заезд 30 ноября. Владелец дома украинец, можно с детьми, не крупными животными. Очень хорошее расположение, станция Heritage 5 минут пешком, рядом есть школы, магазины в пешей доступности