UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Матрац queen 50 cad В доброму стані🔥 Downtown Beltline
-
Стіл та стільці в продажі терміново В дуже хорошому стані без пошкоджень Стільці шкіряні 12$ за стілець Стіл 50$ Все разом 100$ Забрати сьогодні на інглевуд‼️
-
40 доларів, майже повний, можлива безкоштовна доставка по Калгарі
-
Думаю собрать свой первый пк , если есть знатоки/ аналитики/ профи в этой сфере , актуально ли сейчас брать Rtx 4080 super ? Или стоит подождать 5000 линейку ?
-
Диван 20$ ‼️
-
Привіт, work permit та віза закінчуються в одну дату за старим паспортом. Отримали нові паспорти і хочемо подати на продовження work permit. Потрібно подаватися на нову візу?
-
Підкажіть, будь ласка, як то податись на нові візи? Це робиться у заявці на work permit?
-
Ну если вам нужно путешествовать за пределами Канады, то - да.
-
Доброго дня! Від якого провайдера тариф?
-
5000
-
как до этого подавались
-
Я бы подождал появления 50-ки, а потом, когда цены на 40-подупали, взял бы её.
-
Питаю бо не маю жодного уявлення як податись зараз
-
Подавались у Варшаві. Разом на візу та work permit за CUAET. Зараз теж до Варшави і подаватись на все разом?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html#who-apply
-
А где вы сейчас территориально находитесь?
-
Там разрыв 3 года между поколениями, будет жесткий скачок производительности. Я бы взял 5000.
-
В Канаді
-
Дякую
-
Доброго дня Компанія в якій я працюю зараз шукає працівників. Робота повʼязана з збиранням електричних панелей керування, треба мати розуміння та можливість читання електричних схем та креслень . Необхідний попередній досвід в цій галузі , але не треба додаткових місцевих ліцензій. Працюємо в теплому критому приміщенні. Знаходиться на сході Калгарі Якщо комусь цікаво пишіть мені в особисті , розкажу деталі. Сам працюю з лютого, цілком всім задоволений. Моя зацікавленість в тому, що якщо вас візьмуть після пробного періоду і ви і я зможемо отримати від компанії додатковий бонус. І крім того у нас зʼявляться українці, бо зараз я сам ))
20 Jan 2023, 19:11
352448/371392
25 minutes ago