UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. В міру моїх можливостей можу допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину" — це все і так зрозуміло, розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @crfilatov — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @crfilatov — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
@Tatsuya_Kato перенеси в знакомства, лол
-
Подскажите кто регистрировался в CRA в My Business Account где брать 9-ти значный номер BN? Я регал в реджестри TRADE NAME но регистрационный номер туда не подходит, выдается ошибка
-
У вас закриті пп
-
Вітаю) займаюсь розведенням Мальтіпу. Будуть на початку грудня можете написати за подробицями ❤️🐶
-
Я займаюсь розведенням мальтіпу ❤️
-
youtu.be/w50ywob4vzU?si=Fx0FAL5wwvwyCPt7
-
Відкрийте будь ласка можливість надіслати повідомлення Дякую
-
Доброго дня, можна будь ласка подробиці в особисті? Тому що я не можу вам написати