UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
youtu.be/w50ywob4vzU?si=Fx0FAL5wwvwyCPt7
-
Відкрийте будь ласка можливість надіслати повідомлення Дякую
-
Доброго дня, можна будь ласка подробиці в особисті? Тому що я не можу вам написати
-
Вау супер дякую, зараз пошукаю
-
Доброго дня, після реєстрації в регістрі вам мав прийти бізнес номер на емейл. Це від самої регістрі емейл про те, що вони сповістили податкову про ваш бізнес і автоматом генерується такий емейл. Номер починається на 7. Регістрі теж може вам знайти цей номер у них в рекордах.
-
Так дійсно знайшов і він починаєтся з 7 але я неможу його чомусть додати в CRA
-
🇺🇦 Шановні батьки! ✅ Багато українців, що перебувають у Канаді, стикаються з проблемою простроченого статусу своїх дітей через те, що закордонний паспорт для дітей видається на 4 роки, а не на 10, як для дорослих. Через це часто забувають оновити документи, і статус дитини в Канаді може завершитись. ⁉️ Що робити, якщо статус дитини прострочений? ◾️ Якщо прострочено менше ніж на 90 днів: Можна подати заявку на відновлення статусу (Restoration of Status). Заяву потрібно подати через офіційний сайт IRCC. 🔗 Заявка на відновлення статусу ◾️ Якщо прострочено більше ніж на 90 днів: Потрібно подавати на Тимчасовий дозвіл на проживання (Temporary Resident Permit, TRP). Це дозволить дитині залишатися в Канаді, навіть якщо статус був порушений. 🔗 Заявка на тимчасовий дозвіл ◾️ Не відкладайте оновлення паспорта! Зазначте, що паспорт для дітей видається на 4 роки, тому важливо своєчасно його поновлювати, щоб уникнути проблем із статусом. ◾️ Потрібна допомога? 🔗 Пишіть ⚠️ Не відкладайте — дійте зараз, щоб уникнути проблем з імміграцією в майбутньому! 🕯 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб завжди залишатися в курсі подій.
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @crfilatov — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
Доброго дня. Маю досвід роботи і мінімальну англійську. Напишіть будь ласка, тому що Вам не можу написати у Вас заблокований месенджер.
-
Здається 1 кімнатна квартира в тихому районі , без доріг під вікнами, із полем перед балконом. Район Copperfield (SE) Поруч 130ave з плазами і магазинами і Stoney Trail 1590$ Підземний паркінг і сторедж в наявності Платити треба тільки електроенергію Можете писати мені в ТГ ,або напряму до лендлорда через оголошення ⬇️ www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/condo/1-bedroom/copperfield/non-smoking/520423#dialog-ngdialog2
-
Продам фен, пользовалась один месяц, состояние нового 30$