UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Впершу чергу зробити титри (їх може запросити аеропорт для перельоту)
-
Доброго дня! Купимо м'який уголок (sectional sofa) можливо хтось продає
-
Канада не потребує наскільки я знаю, потрібно якщо з України везти бо червона зона
-
Також порада зателефонувати транспортній компанії та забронювати Вашого улюбленця))) Вам скажуть, яка вартість перельоту та габарити переноски + нададуть бланк для заповнення даних про улюбленця (якщо заздалегідь заповните для Вас буде менше нервів на реєстрації)
-
Канада не потребує, але може вимагати транспортна компанія (в нас так було з кицею. Летіли з Варшави до Франкфурта і з Франкфурта до Калґарі) і в нас питали титри, також коли прилетіли вже до Канади запитали заключення вет лікаря, щодо здоров'я киці (ми були максимально підготовлені, зробили всі щеплення, титри, глистогонку та огляд за день до вильоту із заключенням вет лікаря) в Калґарі лише три тижні. Ділюся власним досвідом))) вразі чого можу розповісти всі етапи, які ми проходили.
-
Доброго вечора всім☺️ Компанія оренди авто відкрила позиції на ФУЛ ТАЙМ , Офіційне працевлаштування💪🏻 Досвід в роботі з авто не потрібен, офіційно працевлаштування йде до сфері менеджменту, що в Альберта дає додаткові бали для ПР Кваліфікації: - вища освіта - вільна англійська - водійське посвідчення клас 5 За будь-якими питаннями звертайтесь в особисті повідомлення ☺️ ‼️ також є варіант ПАРТ ТАЙМ для будь-кого, з водійським посвідченням клас 5 та англійською
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Не можливо до вас написати
-
Україна, робота Заробітна плата від 32000 гривень Житло безкоштовне вік від 17 до 30 років
-
Всім привіт! Дайте будьласка рієлтора хорошого !
-
Пaccивный зaρaбoтoκ. Yдaлeннaя cфeρa. Чac вρeмeни в дeнь. C любoй тoчκи миρa. C тeлeфнa/пκ. Cтрoгo 21+ Интeρecнo? - в личныe.
-
Може у собачки укр вет паспорт бо у мене дві собаки з Польщі(Варшава) летіло в різний час з різними людьми і з польськими документами і титрів небуло у них Справками про здоровʼя щеплення і все таке але без титрів
-
Пaccивный зaρaбoтoκ. Yдaлeннaя cфeρa. Чac вρeмeни в дeнь. C любoй тoчκи миρa. C тeлeфнa/пκ. Cтрoгo 21+ Интeρecнo? - в личныe.