UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Оказывается...
-
Сдается дом, 2 спальни, кухня+зал, стиралка сушилка общая с бейсментом. Цена 1950$ включая все услуги кроме интернета, также депозит 1950$. Заезд 30 ноября. Владелец дома украинец, можно с детьми, не крупными животными. Очень хорошее расположение, станция Heritage 5 минут пешком, рядом есть школы, магазины в пешей доступности
-
Дорогі батьки, всім привіт! З початком навчання тільки й чути безкінечні "Мам, я не розумію! Мам, я не знаю! Я не вмію прочитати, написати, відповісти...!" Це все реалії, з якими зустрічаються наші дітки у школі та поза нею😔 Розповім трішки про себе: я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Працюю з дітками скільки себе пам'ятаю) На даний час проводжу набір діток від 6 років для індивідуальних занять з англійської мови. Заняття виключно офлайн (район Махогані). Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати, розмовляти. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні, часових формах та граматиці. Індивідуальний підхід до кожного! Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
BREAKING: Хавьер Бардем сыграет главную злодейскую роль в сериале «Мыс страха» от Apple TV+ по роману Джона Д. Макдональда Сюжет сфокусируется на семье адвокатов Аманды и Стива Боуденов, чья размеренная жизнь превращается в кошмар, когда из тюрьмы выходит печально известный убийца Макс Кейди. Дело в том, что 14 лет назад Стив был адвокатом Кейди, но утаил от суда доказательства, которые могли бы спасти Макса от тюрьмы. Теперь же уголовник выходит на волю, движимый одним только маниакальным желанием – отомстить адвокату и его семье, превратив их жизнь в настоящий ад. Шоураннером выступает Ник Антоска («Нулевой канал», «Притворство»). Исполнительными продюсерами выступают Стивен Спилберг и Мартин Скорсезе. В 1991 году выходила экранизация от Скорсезе, в которой роль Макса Кейди играл Роберт Де Ниро, за что был номинирован на «Оскар» и «Золотой глобус».
-
Доброго дня у зв’язку з переїздом продаю деякі речі Фото 1. Праска майже нова. Ціна: 30$ Фото 2. Нова постільна білизна, гарної якості, без упаковки розмір: queen (2 наволочки, наматрасник та простирадло). Ціна:15$ Фото 3. Коврик білий б/у. Розмір: 74/107см. Стан 4,5/5. Ціна: 20$ Фото 4. Плед/покривало біле, розмір: king. Стан 4,5/5. Ціна: 30$ Для деталей та додаткових фото пишіть у особисті
-
В італьянському багато різних грибів
-
Доброго дня. Порадьте вчителя по Sience для учня 6-8 класу. Формат онлайн занять на вихідних