UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаю свій автомобіль Suzuki Grand Vitara . Мотор 2.7 Рік 2007 Автомат Пробіг 333 000 .Їжджу на ній 9 місяців поміняв масла в ( коробці мотор роздатка) нові гальма . ЦІНА 4000 Серйозному покупцеві знижка
-
Думаю краще робити вправи спеціальні. Мені фізіотерапевт назначав вправи
-
Усім доброго дня! Здається кімната у бейсменті, район NW, Mount Pleasunt. Чудове місце, поряд парк конфедерації та 6 хвилин йти до автобусної зупинки. Бейсмент повністю укомплектований, є гарна вітальня з телевізором, кухня з двома великими холодильниками, пралка та сушилка. Гарний двір, гриль. Проживає двоє українських дівчат - шукаємо третю, щоб ходити на вечірки, у походи і пліткувати 😁 Ціна 850$ усе включено.
-
Щось багато людей скаржаться на поперек після переїзду в Канаду…
-
Купіть краще інший. Я декілька місяців тому купив хромбук за 30$
-
Він під зарядкою так само реагує А коли розряджається то вже зрозуміло що неможна його включити
-
Так є
-
Ну ми купили за 300 Лише місяць поробив Шкода якось
-
Здається 1 кімнатна квартира в тихому районі , без доріг під вікнами, із полем перед балконом. Район Copperfield (SE) Поруч 130ave з плазами і магазинами і Stoney Trail 1590$ Підземний паркінг і сторедж в наявності Платити треба тільки електроенергію Можете писати мені в ТГ ,або напряму до лендлорда через оголошення ⬇️ www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/condo/1-bedroom/copperfield/non-smoking/520423#dialog-ngdialog2
-
А вот щас не понял)
-
Тодько для двуличных манипуляторш потеряю) И гол будет в том что я получу то что хочу так как хочу😂