UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір. Пропоную здачу квартири з 1 грудня. Доступна квартира однокімнатна за адресою 4637 Macleod trail SW.В квартирі велика вітальня, кухня, спальня,кладовка, санвузол, пральна машинка та сушка, та дуже великий балкон. Квартира знаходиться на 12 поверсі з видом на гори. У будинку є підземний паркінг, ігрова кімната (більярд, сквош, аірохокей), тренажерний зал та сауна, а також тенісний корт та майданчик для діток. Локація дуже класна, тому що поряд у пішої доступності є затишний Stanley Park, де є відкритий басейн, також тенісні корти, дитячий майданчик та барбекю зі столиками. В 5 хвилинах C-train 39 stations (2 зупинки і ви у Down town), на машині 7 хвилин, також прям біля дому зупинка автобусна, торгівельний центр Chinook (5 хвилин на машині, 15 хв пішки). Ціна:1704$ на місяць З комунальних оплата тільки за електрику:50-60$ на місяць Задаток:1000$ Якщо ви зацікавлені, будь ласка пишіть, буду рада відповісти.
-
Перездаємо контракт до 2025.03.31( з можливістю продовження на пів року/ рік) у самому серці Beltline. Новий сучасний комплекс Two Park Central пропонує спорт залу та охорону 24/7, паркінг, басейн, коворкінг, тераси на 10 та 40 поверхах,міні гольф, більярд, майстер-класи, вечірки та багато іншого. Студія 1728 + вода та електроенергія Доступна з 2024.12.01
-
Усім привіт! Чи є тут хтось хто оформлював закордонний паспорт в Торонто? Як відбувався процес отримання паспорта? Буду дуже вдячна за відповід
-
Например у нас в Волмарте на Вестбруке В Костко вроде такой же, но упаковка больше и дешевле. Точно - хз, я там не бываю, но тут в чате обсуждают периодически.
-
Костко, некоторые Волмарты
-
Не, отличный
-
❗️❗️❗️продам нове ліжко, запаковане купував 4 дні тому за 300$ розмір: Queen Size віддам за 200$ ❗️❗️❗️ самовивіз в будь який час
-
youtu.be/dgBPS6O30NM?si=5ypuyA4cXUfCE5rW