UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
CINEMA IS BACK: 4К-версия фильма «Семь» выйдет 7 января в честь 30-летия Процесс работы над ремастером курирует лично Дэвид Финчер. В данный момент сканируются исходники, оценивается финальное качества материала и вносятся некоторые коррективы. «Фундаментальных изменений» не планируется, поскольку Финчер «принципиально против идеи того, чтобы менять саму суть ленты».
-
Работа в Украине и Европе 1500$ @DamRaboty77
-
Ищy нoвыx пapтнёpoв для зapaбoткa (21+) Oткpытo нoвoe кoммьюнuтu! Oт вac нyжeн дocтyп в uнтepнeт u 1-2 чaca cвoбoднoгo вpeмeнe). 3apaбoтoк oт 2OO-3OO длp в дeнь Утoчнeнue в лuчныx cooбщeнuяx
-
Привлекаю людей к партнерству в новом проекте. - Обучение абсолютно бесплатное - Профит от 420 долларов - Удалённо Заинтересованные - пишите
-
Доброго дня вибачте будь ласка за звернення,прошу допомогти 🙏❤️ Зараз не в дуже кращій сітуації,сама з двома дітками , тяжко трішки,може хто зміг би допомогти нам будь ласка продуктами,чи може в когось є допомогти фінансово трішки ,ми б були дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 🙏🇺🇦
-
Привлекаю людей к партнерству в новом проекте. - Обучение абсолютно бесплатное - Профит от 420 долларов - Удалённо Заинтересованные - пишите
-
Продам PlayStation 5 Slim версія з дисководом стан ідеальний Оригінальний комплект + додатковий геймпад Коробка Оригінальна підставка-зарядка для геймпадів Додаю фізичну копію гри Red dead Redemption 2 + можу віддати свій аккаунт на якому придбані діджитал версії Spider-Man 2 та The Witcher 3 та God of War Ragnarök Консоль була куплена в цьому році весною Можу пошукати чек Район Chinook Моя ціна 460 CAD
-
Привeт, прeдлaгaю сoтрyдничeствo в нaшeм прoeктe! Вoзмoжнocть сoвмeщaть c oснoвнoй сфeрoй зaнятoсти. Дo 2-oх чaсoв в дeнь и тaкжe yдaлённaя дeятeльнoсть. Зa пoдрoбнocтями пиcaть мнe.
-
Нужны 2-3 человека в команду для пассивного заработка. По вопросам писать личные.
-
Наскільки я знаю, НОК не має змінюватись, то ж краще перепитати в консультантів. Але якщо компанія не проти написати в доки що завгодно (таке тут часто трапляється), то проблем не має бути. Офіційно залишитесь на старій посаді + рейз по зарплатні