UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дівчатка привітик☺️ Хотіла б запросити до мене на укріплення та комбінований манікюр Маю сертифікат про закінчення manicure course Локація: Downtown За більше детальнішу інформацію можете звернутися у приватні повідомлення або в інстаграм: www.instagram.com/yuliia_ma0/profilecard/?igsh=MXNpOG1tcDQ0ejJ1eg==
-
Дівчатка привітик☺️ Хотіла б запросити до мене на укріплення та комбінований манікюр Маю сертифікат про закінчення manicure course Локація: Downtown За більше детальнішу інформацію можете звернутися у приватні повідомлення або в інстаграм: www.instagram.com/yuliia_ma0/profilecard/?igsh=MXNpOG1tcDQ0ejJ1eg==
-
Ну вряд ли наложатся эти две акции
-
Если для пк то от бокса лучше. Батарею держит в разы дольше
-
🎈✨ Перетворіть ваші свята на незабутні з Balloon Wonders YYC! ✨🎈 Зробіть ваші особливі моменти незабутніми разом із Balloon Wonders YYC! День народження, гендер-паті, масштабні події або стильне декорування вашого бізнесу — ми втілимо вашу мрію в життя. Ми створюємо дивовижні декорації з повітряних кульок, які ідеально відповідають вашим побажанням. 🌟 Чому обирають нас? • Унікальні, високоякісні дизайни • Високоякісні, яскраві повітряні кулі • Професійне налаштування та демонтаж • Доступні пакети для будь-якого бюджету • Індивідуальний підхід до кожного клієнта • Оригінальні декорації для особистих і комерційних подій 📍 Ми працюємо в Калгарі та з радістю допоможемо зробити ваші свята чарівними! 📲 Зв’яжіться з нами сьогодні: • Олена: 587-969-2579 • Василь: 587-969-3983 📧 Email: [email protected] ✨ Слідкуйте за нами для натхнення та новинок: 👉 Instagram: @balloon_wonders_yyc 👉 Facebook: Balloon Wonders YYC 💫 Ваші спогади, ваші історії, наш дотик дива. 🎈
-
Всім добрий вечір👋😊 Я тільки приїхав, шукаю роботу в Калґарі. Вільно володію англійською. Маю досвід в будівництві, гастрономічному бізнесі та готельній справі; але можу працювати й в інших сферах. Будь ласка, якщо хтось знає про відкриті вакансії, поділиться інформацією, буду дуже вдячним за Вашу допомогу!
-
Біля 1700 в міленіум і біля 2400 в коопер. Потрібно в документи глянути. Машина Nissan Altima 2009. Бугатті б не проти страхувати, але я не дочка і не жінка мілліонера😁
-
Ви уточніть чи можна у вас це робити. Якось думала над іпотекою 1 бедрум, хотіла відділити вітальню і зробити собі спальню, мені сказали, що це може бути заборонено