UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет. Нужно 2 человека на сайдинг. Опыт минимум 6 месяцев. Зарплата 27$ в час со старта. Наличие автомобиля и водительских прав обязательно.
-
Привіт, хтось знає де ремонтують валізи?замок на валізі
-
Ціна: 489 900$ cad. 🏠: спальні - 3, ванні кімнати - 2/1. Площа: 1579 SqFt Рік: 2014 Тип: Townhouse Condo Fees: 288.69$ cad. Паркінг: одинарний гараж Район: Calgary, Sherwood, NW Дата публікації: 12 листопада 2024 MLS ®: A2178882 Бронювання перегляду або безкоштовної консультації - @hoholrealestate
-
Я вирішив взяти звичайну версію, бо не знав чи зайде, але поки трохи побігав і наче нот бед))) Атмосфері шикарна поки шо )
-
Ми теж вибирали спочатку школу, а потім знайшли біля школи квартиру. Але виявилось що в школі немає вільних місць, як тепер бути незнаємо. Сьогодні була в школі, і нам сказали що нових учнів не приймають вже 2 роки, але багато учнів є з України, як їх прийняли загадка. Можливо хтось мав таку ситуацію, відгукніться.
-
Це яка школа? Може їх і прийняли 2 роки тому і більше не приймають
-
Не факт, що ви приїдете, а школа не переповнена і вас не відправлять в іншу. Школи є паблік і католицькі. І ті, і ті безкоштовні. Знаю 3 хороших, але їх більше: вестерн канада хайт скул, кресцент хайт і святої Марії
-
Mount Royal School
-
Western Canada High School також не приймає нових учнів.
-
Ого, все ускладнюється🤔 ... А взагалі, може написати листа до CBE із запитом, в яких High schools взагалі є місця? Хтось так робив? Я правильно зрозуміла із інформації з інтернету, що влаштування дітей до школи відбувається саме через цей орган. Які перші кроки? Йти у цент для ньюкамерів чи одразу до СВЕ?