UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Все Калгари знает
-
Так а что там знать
-
Мадемуазельки які допоможуть мені допити цей пекельний коктейль?! Ну і куні само собою)
-
Я губ твоїх дихання п’ю, як промінь сонця — роси ранні, і у очей твоїх сіянні я бачу душу всю твою. В огні зірок — небес намиста — її я стрів у давні дні. Вона така блакитна й чиста і так близька, близька мені! Як сяйва, повна ти кохання... Мов сад у росах, солов’ї... Я всі твої переживання помножу в серці на мої. У сонці знов заграють віти, як співи в серці — щастя днем... І будем вічно ми горіти любові золотим огнем.
-
Жартів ніху*а не розумієте, прінцески, а справжні романтики кажуть, які полонять принцесам душу
-
Так в тому і справа) Я хочу підібрати школу, чи декілька варіантів, і вже орієнтуватися на них під час пошуку житла. Тому і питаюся у людей про їхній досвід та враження від шкіл)). High school має свої особливості. Я розумію, що все індивідуально і у кожного свій досвід так само як і сприйняття. Але загальне враження теж може допомогти прийняти рішення)
-
Я губ Твоїх дихання пʼю
-
Як промінь сонця- роси ранні
-
Доброго вечора, Мужики-Джентельмени! Трошки випили з товаришем, є у місті масажні з чарівним фіналом до 250$ за джентельмена?! А за 350$ за недосвідченого одного бо коріш перебрав і заснув?!
-
Вибачте, за розмови розведених людей +, але Ми також знаємо що таке палке кохання!
-
А на чорну пʼятницю знижки на дрочку у Калгарі діють?)
-
Не блокуй мене будь-ласка я трохи перебрав з алкоголем, бо зараз трохи в деппресії. Я перепрошую
-
Faster, йди на хуй. Маєш свою жалку владу над мною як користувачем то використай її, передай Ростиславу привіт від вашого дрібного користувача, але від мене йди на хуй, довбойоб, якому дали 0.1% влади
-
@FasterOriginal а хто Ти тут?
-
Перебрав з алкоголем, буває
-
Так а я и не хороший как раз👹