UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Шукаю роботу на складах, фабриках, у магазинах (викладка товарів, пакування, обробка замовлень). Маю понад 3 роки досвіду на складі: працював з WMS (1С: Підприємство 8.3), сканерами, інвентаризаціями та онлайн-замовленнями. Впевнений користувач ПК. Англійська поки слабка - розумію непогано, але говорити ще важко. Відкритий до інших варіантів роботи без досвіду. Буду вдячний за пропозиції! Дякую!
-
Продам 1. Автокресло до ноября 2025 года на возраст от 0 до 3-4 лет 2. качеля в 3 положениях, но не работает сверху крутилась для игрушек 3. кресло для ребёнка с вибрацией и музыкой 4. Присыпка использовалась 1 раз 5. Бюстгальтер для кормления размер S 6. Новые бутылочки 7. Пакеты для молока 24 шт 8. Накладки новые 9. Беруши нету 2-3 пары 10. 2 пакета вещей для детей от 0 до 3 мес. для девочки Цена за всё 175$
-
Де ви бачити дату до якої треба в'їхати? Її немає ..
-
А в яку школи ходить ваш син? І як добирається?
-
Доброго дня Маю пропозицію: в звʼязку з відрядженням в інше місце, передаю свій проплачений залишок три тижні вивчення англійської мови ESL в приватній школі OHC Oxford House Calgary Період з 02.12 по 23.12. Хто шукає підтягнути мову по критеріям: -ціна дорівнює якість, -спілкування з носіями мови, -принцип 80/20 більш пріоритет на Speaking ,Listening -багато мовної практики та інтерактивна робота в невеликій групі 6-7 студентів 👌рекомендую школу для стабільного розвитку англійської мови та практики спілкування. У мене була знижка за весь курс навчання 40% Ціна за 3 тижні складає 600CAD, на тижні активних 20 год (еквівалент 1год=10CAD) Заняття offline з понеділка по пʼятницю Час заняття: з 9am до 2pm Локація:поруч Calgary Tower Кого цікавить пропозиція-звертайтесь в приватні😊відповім на всі запитання додатково
-
стіл і стілець 200$ самовивіз
-
Нові тарифні плани! $34-50гб $38-100гб Market Mall WOW mobile boutique
-
Нові тарифні плани! $34-50гб $38-100гб Market Mall WOW mobile boutique
-
И обязательно подписка, ultimate на боксе, extra на PS5
-
Если тебе в принципе всё равно, во что играть, или хочется мультиплеерных шутанов, мортал комбата или фифы - я бы брал бокс. Если больше интересуют синглплеерные сюжетные игры, то PS однозначно