UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Де ви бачити дату до якої треба в'їхати? Її немає ..
-
А в яку школи ходить ваш син? І як добирається?
-
Доброго дня Маю пропозицію: в звʼязку з відрядженням в інше місце, передаю свій проплачений залишок три тижні вивчення англійської мови ESL в приватній школі OHC Oxford House Calgary Період з 02.12 по 23.12. Хто шукає підтягнути мову по критеріям: -ціна дорівнює якість, -спілкування з носіями мови, -принцип 80/20 більш пріоритет на Speaking ,Listening -багато мовної практики та інтерактивна робота в невеликій групі 6-7 студентів 👌рекомендую школу для стабільного розвитку англійської мови та практики спілкування. У мене була знижка за весь курс навчання 40% Ціна за 3 тижні складає 600CAD, на тижні активних 20 год (еквівалент 1год=10CAD) Заняття offline з понеділка по пʼятницю Час заняття: з 9am до 2pm Локація:поруч Calgary Tower Кого цікавить пропозиція-звертайтесь в приватні😊відповім на всі запитання додатково
-
стіл і стілець 200$ самовивіз
-
Нові тарифні плани! $34-50гб $38-100гб Market Mall WOW mobile boutique
-
Нові тарифні плани! $34-50гб $38-100гб Market Mall WOW mobile boutique
-
И обязательно подписка, ultimate на боксе, extra на PS5
-
Если тебе в принципе всё равно, во что играть, или хочется мультиплеерных шутанов, мортал комбата или фифы - я бы брал бокс. Если больше интересуют синглплеерные сюжетные игры, то PS однозначно
-
Тут багато проводять воркшопів, тренінгів з цього питання Але я вже скільки бачила, якщо ви реально зацікавите, то ніякі правила не потрібні. Але в теорії, потрібно себе продати, все негативне про себе лише в минулому часі, хвалити себе, мати кільки питань до інтервʼювера
-
Казати що ти був директором, натяки що це тимчасово допоки ти не знайдеш іншу роботу, не посміхатись, мати нормальну розмову та бути зрозумілим
-
Сам напивался и смотрел сериалы Гачи