UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привітик, здається кімната для дівчини👌 В будинку є пральна машина і сушка, спільна кухня👌 Біля будинку автобус #58 Також в пішій доступності автобуси: 23, 43, 307, 1. До найближчої станції с-трейн 15 хвилин на автобусі 👌 Район Dover SE 📍Ціна 775 разом з комунальними і інтернетом📍 Все для побуту і готування є, чайник мікрохвильова. За всіма деталями якщо цікавить пишіть в особисті, домовимось 🤝 Речі перевезти не проблема і безкоштовно)
-
Боунес парк
-
Сдается однокомнатная квартира с 1 декабря. (Не пересдача, индивидуальный контракт) В наличии: Стиралка/сушилка Духовка/микроволновка/посудомоечная машина Балкон Газовая линия под барбекью Гостевой паркинг Место на подземном обогреваемом паркинге Хранилище Нет дорог под окнами Платить отдельно только за свет,все остальное входит в стоимость. Есть возможность перевезти вещи ранее 1 декабря.
-
Я вхожу в 10% :-))
-
Они же уже отменили бесплатную, вроде?
-
Продам шкіряний диван в нормальному стані, є пару подряпин, видно на фото, Downtown, 100💸
-
Бывает, чо
-
Продаю консилер від Clarins відтінок #3 за 35 CAD та олійку для губ Clarins (09 Chocolate) 35 CAD. Мені не підійшли відтінки. Якщо заберете всі разом, то можна за 60 CAD. В користуванні були лише 1-2 рази, терміни придатності в нормі, купувала 2 тижні тому.
-
З нашего досвіду: спочатку треба заповнити анкету на CBE на дитину. Там потрібні документи, а саме договір оренди на житло.. без цього вашу анкету на розгляд не приймуть. Потім CBE вас після співбесіди направить або у школу за місцем проживання, або, якщо там немає місць, у найближчу з можливих. Як приклад, знайомі живуть у центрі. Ходять у школу в годині їзди автобусом...бо школи переповнені..тому орієнтуватися на конкретну школу..не впевнена..бо ви можете поселитися біля школи, а CBE відправить вас кудись..куди бог дасть ..
-
Доброго вечора, хтось знає, як користуватися кешбеком з кредитної карти RBS?
-
www.facebook.com/share/v/17zrDC8Q8q/
-
В вестерн на 17 аве. Пішки 20-25 хв. Якщо мороз сильний, я везу
-
Мій каже,що вчителі хороші в вестерн