UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається кімната з 10грудня 650cad +комуналка + інтернет приблизно (150) залежно від сезона 2туалета 1ванна кімната. Підвал для зберігання різних речей. Колишній сусід який зїзджає залишає ліжко компʼютерний стіл і крісло. Район wista heights 1901 19st ne З автобусів Max orange не далеко 200-300метрів І також автобус номер 19 зразу біля дому
-
Upd по тарифу 33$ 100gb Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Upd по тарифу 33$ 100gb Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
‘я никогда не разбирался в моде, носил вещи, больше похожие на пыль, но я всегда замечал хорошо одетых уродин и плохо одетых богинь.’ Всіх з вечором маленької пʼятниці,поетичний вечір оголошую відкритим)
-
оксімирон це ти?
-
А Ви прикольні співрозмовники, напевно, це і не дивно що я пишу сюди тільки тоді коли алкоголь повністю затьмарив розум і їде шиза😂
-
У цій кімнаті 29000+ повідомлень, цікаво є досвід що дійсно закохані люди знайшли одне одного?
-
Доброго вечора! Чи є у когось знайомі хто їздить сам на машині з правами 7-го класу, які можуть бути наслідки якщо спіймає поліція, летальні чи не летальні, я про можливу депортацію, неможливість в подальшому подаватися на PR, конфіскація автівки чи нічого такого, просто штраф і пару балів до залікової системи?!
-
‼️ срочно Сдается однокомнатная квартира с 1 декабря. (Не пересдача, индивидуальный контракт) В наличии: Стиралка/сушилка Духовка/микроволновка/посудомоечная машина Балкон Газовая линия под барбекью Гостевой паркинг Подземный обогреваемый паркинг Хранилище Платить отдельно только за свет,все остальное входит в стоимость. 1590$ Есть возможность перевезти вещи ранее 1 декабря. 99 copperstone park se
-
Продаю Apple 12 Pro max 128 GB grey идеал с зарядным устройство и чехлом 500 долларов
-
Все привет.У кого-то есть номер инструктора по вождению?
-
Если может кто то помочь, дайте номер инспектора пожалуйста
-
Вечер добрый есть у кого знакомы которые могут провести инспекцию авто для получения регистрации так как авто с аукциона желательно наш и с которым можно договорится
-
Скорее всего у всех одинаково, 13-19 в месяц, с условиями