UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скорее всего у всех одинаково, 13-19 в месяц, с условиями
-
Дякую
-
Не варто сприймати ні у якому разі на свій рахунок, коли чат ведеться з пʼяними людьми, є адміни у яких є можливість дати бан на 6-12 годин, якщо хтось когось в кімнаті ображає/посилає. Наприклад у мене в житті зараз страшні качелі в плані всього що стосується мене, людини яка б мене могла би вислухати я не маю, а викласти все час від часу треба, психолог то щось на багатому, і тому це все виливається тут на учасників цієї кімнати у виді грязі при моєму пʼяному не контролі, це абсолютно з мене не знімає відповідальності, Вибачте кого образив, але період такий в житті, не вважаю себе поганим челом, але моменти пʼяного відчаю деколи трапляються. Зла не тримайте будь-ласка!
-
Всем добрый вечер! Нужно перевезти диван по Калгари. Его нужно помочь погрузить и довести до нового жилья завтра после пяти вечера. Кто может помочь и сколько это будет стоить? Диван не большой, трехместный.
-
Не вмію користуватися чатом ШІ, бо знайомство з чимось новим дається мені дуже погано як і місцева французька мова, дякую за пораду
-
Всем добрый вечер! Нужно перевезти диван по Калгари. Его нужно помочь погрузить и довести до нового жилья до конца этой недели. Кто может помочь и сколько это будет стоить? Диван не большой, трехместный.
-
Всем добрый вечер! Нужно перевезти диван по Калгари. Его нужно помочь погрузить и довести до нового жилья завтра после пяти вечера. Кто может помочь и сколько это будет стоить? Диван не большой, трехместный.
-
Добрый вечер! А тут вообще кто-то друг другу помогает или как обычно
-
Прекрасні представниці людського роду, Мадемуазелі, звертаюся до Вас! Можливо хтось працює в компанії 'OnlyFans', моя знайома намагається влаштувати свою кар'єру в цій компанії, у неї є гарна врода та харизма, але не вистачає досвіду щоб налаштувати стрім, можливо хтось зможе допомогти, заздалегіть дякую?!