UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Волмарт. Я брав 55" 2 роки тому за ті ж гроші. А зараз 58"
-
Всім привіт. Продаю чудове авто на кожен день без проблем. KIA Soul 2012 двигун 1.6 Коробка Автомат Авто на даний момент немає жодних проблем недавно поставлені нові гальма, і повністю зроблена передня підвіска, поставлені хороші зимові колеса, має підігрів передніх сидінь, авто вкладень не потребує Пробіг 214тис Ціна 4800
-
Шукаємо модель з покриттям на манікюр в пʼятницю 29.11 о 13:00, 14:00 або 15:00 БЕЗКОШТОВНО🙌🏻 Тривалість - 2-2,5 години. Пишіть @iryna_kliuchko ✨
-
Продам диван в хорошем состоянии. Соковыжималку ,новая.TV тумба. За подробной информации пишите в личные сообщения!)
-
Продам диван в хорошем состоянии. Соковыжималку ,новая.TV тумба. За подробной информацией пишите в личные сообщения!)
-
На склад где я работаю ищут человека на должность forklift operator, на первое время через агентство, после нескольких месяцев забирают на прямую. Кому интересно, пишите. Я скину контакты агенции и название фирмы. Всем спасибо
-
Привіт) можливо хтось віддає кошеня? Не доросле
-
Сет столів- 80$ Ліжко з матрасом квін - 60$ можно забрати 3 грудня
-
Летом - Badlands ещё. Тиесто каждый год)
-
Ок, але більше нічого нема
-
Не сильные скидки?
-
Стампид: Ну да, ну да, пошел я нахрен)
-
Продам комод і стіл. Комод 50$, стіл 60$. Район белтлайн, даунтаун
-
В Калгарі двіжу нема як такого, десь на рівні святкування дня міста в невеликому смт в Україні 😂
-
Ширма 30$. Довжина 3.5 метра, висота приблизно 180см. Район белтлайн , даунтаун
-
Ну а как же концерты...звезд и тп. У нас в Атлантику мало кто едет🤯
-
edmonton.citynews.ca/2024/11/28/edmonton-senior-fraud-millions/ 5 millions, Karl !
-
Добрий день! Перездається 3поверховий 3bd таунхаус в Cranston Rivestone se. Без бейсменту, але з великою бонус рум, є патіо, бекярд, паркомісце. Загальна площа 1800sq ft. Контракт до березня 25 з продовженням. Заїхати можно з 1 січня офіційно. По домовленості можна і раніше. Ціна 2400$ За деталями, будь ласка, звертайтеся в ПП.
-
Топ 5-3
-
Так люблю эту серию кроме 4-6-7
20 Jan 2023, 19:11
355819/373246
4 minutes ago