UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт Займаюсь ремонтом і підгонкою одягу.Великий досвід,тут також працюю в ательє. 4034089686
-
Продам Nike Jordan Flight Fleece Men's Washed Pants Ціна $80
-
Продам фен, пользовалась пару месяцев, состояние нового. 25$
-
Всем привет, подскажите пожалуйста оптику с врачом который говорить на украинском или русском) Заранее спасибо) 🙏🏻
-
Ребят кто уже продлевал ворк пермит у кого почти просроченый паспорт, какие советы дадите? Зделать паспорт не полкч
-
стіл і стілець 200$ за все
-
iPhone 14pro 256 в ідеальному стані ціна 750$
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, можливо в когось була така ситуація- я продовжила дитині візітор рекорд, а тепер потрібно зробити візу в новий паспорт. Я декілька разів проходила на сайті IRSS по всім пунктам ,але варіанту visitor visa чомусь немає, лише visitor record. Не можу зрозуміти як тепер мені податись на візу для дитини((((
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, можливо в когось була така ситуація- я продовжила дитині візітор рекорд, а тепер потрібно зробити візу в новий паспорт. Я декілька разів проходила на сайті IRSS по всім пунктам ,але варіанту visitor visa чомусь немає, лише visitor record. Не можу зрозуміти як тепер мені податись на візу для дитини((((
-
-
Дівчата і хлопці! Це перевірена інформація. Моя подруга Іринка сьогодні їхала до Оленки. Їй дуже потрібна наша допомога. Якщо хтось живе в NE і має можливість привозити їм їжу: супи, друге… , напишіть, будь ласка, я дам контакти. Вона дуже себе погано почуває і їй важко готувати. А потрібно їсти і їй і 7 річному синові. Ця жахлива біда торкнулася моєї сімʼї і я знаю яке це горе і як їй важко одній без підтримки. Разом ми сила
-
бідь ласка, одного раза достатньо
-
youtu.be/w50ywob4vzU?si=sCF0LGtHTisdXvMm
-
Ми знову очікуємо ДУЖЕ смачний захід! Українські господині, CIWA запрошує приєднатися вас в святковій затишній атмосфері і презентувати українську культуру та українську кухню в рамках програми “Grandma`s Kitchen” («Бабусина кухня»). Коли: 3 го грудня 2024, вівторок Де: Trellis Penbrooke Club 6098 Penbrooke Dr SE, Calgary, AB T2A 3P2 Захід доступний для жінок 50+, власниць PR або новоприбулих за CUAET. Інгрідієнти, обладнення та перекладачі надаються CIWA. Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена. Тому, будь ласка, для реєстрації скористайтеся посиланням на гугл форму forms.office.com/r/xgZ5LbbD4S?origin=lprLink Чекаємо на вас!