UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто має шось бухнуть?
-
Ну такє
-
Все так погано?
-
Все гаразд дядь
-
А в чем проблема?
-
Пропонуєш в соло?
-
До 2 ночи бухломагазины работают
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки у Калгарі! Можу виконати роботу приїхавши до вас на хату або в офіс! *Складання ПК і ноутбук новий або б\у для хати або офісу; *зняття паролів з ноутбуків: Windows *відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; *переустановка, оновлення операційної системи та встановлення office, захист від вірусів оновити та встановити; *апгрейд: заміна та додавання оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска або перенесення без змін всіх даних; *ремонт та апгрейд техніки ПК та ноутів; *чистка від пилу та заміна термопасти; Займаюся ремонтом комп'ютерної техніки багато років. Виклик мінімально, договоритися можемо при вияснення вашої проблеми. Виконую встановлення програмного забезпечення та оновлення (апгрейд) заліза
-
Привет , если кому нужно обслужить или починить машину обращайтесь , весь инструмент/подьемник имеется , диагностика тоже. Сделаю дешевле и с качеством хорошего сервиса. Спасибо 5875813477 Никита.
-
А телефоны
-
Здравствуйте Нужно исправить айфон подскажите мастера. Спасибо ☺️
-
та не, наоборот) давно в юкрайн были?)
-
Привіт, хтось летить з Киева до Калгарі, хочу передати антібіотик .Заздалегідь дякую
-
Где же Евгений, когда он так нужен
-
причем тут сим менять между слотами. тут частоты другие. и купленные в юкрайн не все поддерживает
-
Я мав на увазі що переставляв із привезеного в місцевий і навпаки. А ти чого такий борзий, збав обороти!
-
Так що сьогодні ніхто не бухає?
-
Кхахахахахахаха
-
Прeдоставляю вoзможность хoрошего дoхода! Стaбильный мeсячный дoход. Прибыльнoсть cвыше 4000$ Нe зaнимает мнoго врeмени. Нe наркoта и прoчее... Зaинтересованы - пишитe!
-
Привіт! Шукаю персонального тренера в спортзалі, який допоможе скласти план тренувань і досягти моїх цілей. Якщо ви тренер або можете когось порекомендувати, напишіть, будь ласка, в особисті. Дякую!
20 Jan 2023, 19:11
356651/372698
about a minute ago