UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається в оренду простора 2-bedroom/2-bathroom квартира Адреса: 622 2nd Ave NE Ціна: 2000 дол./міс. Депозит: 1950 дол. Комунальні послуги: Оплата за електроенергію додатково. Основні переваги: • Повністю обладнана квартира, включаючи посудомийну та пральну машини. • Зручне розташування: • Близько зупинки автобусів 4, 5, 90. • Лише 15 хвилин пішки до зупинки City Hall. • Дозволено з тваринами. Для отримання додаткової інформації звертайтеся у приватні повідомлення.
-
Я переїзджав вже на роботу ))) Ми з Калгарі в Летбрідж пепеїхали. Дружина знайшла роботу за 2 тижні.
-
Квоти на рурал не заповняються повністю )
-
NAICS codes eligible under this program: Manufacturing - 31-33 Construction - 23 Engineering - 5413 Architectural, Engineering & Related Services Health Care & Social Assistance - 62 Automotive Repair & maintenance - 8111,4411 Професії може комусь цікаво
-
Летбрідж підходитьтільки під певні мпеціальності. Я саме в процессі ) В них За 2016 рік беруться данні. Там менше 100 тис )
-
З житлом так важкувато. Але знімати свій будинок з бейсментом за 1700 мені подобається більше ніж в Калгарі 2 тис за 2 бедрум апартаменти. Роботи майже скрізь є різні. Потрібно обирати що вам підходить
-